2777
2789
عنوان

مامانم قول داده کنکور قبول شم ببرتم لندن😂❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 1638 بازدید | 148 پست
اوکی مرسی من منظورم این بود کنکوری ۱۴۰۳ بودین؟؟

بله 

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

والا راضی ماز همچنان خیلییی سخته سوالاشمن یه سری 40 درصد دادم تراز 12000 داد😐😶

😂😂😂🤣 اره ماز ریاضی ش سخته 

زمینشم از کنکور سخت تر بود دوره ما  

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن

نه بابا خب ما خودمون همه این کنکور هارو کار کردیم زیست و ریاضی قبول دارم ولی فیزیک تا حالا سخت نبوده ...

یه سوال، شما زیست دوازدهم فصل 5رو از ماده به انرژیه فکرکنم کار کردین؟ چون سخته یکم سوالاش معمولا بیشتریا حذف میکنن

ترجیحم تهرانه ولی اصفهانو بیارم کلامو میندازم هوا😂ایشالله مرسی❤

یکی از دوستامم دارو تهران آورد اتفاقا البته پردیسه. 

اگه قبول شدی تاپیک بزن باهم آشنا تون کنم😂

یه سوال، شما زیست دوازدهم فصل 5رو از ماده به انرژیه فکرکنم کار کردین؟ چون سخته یکم سوالاش معمولا بیش ...

من هیچ مبحث حذف نکردم عزیزم 

😂😂😂😂کنکور قبول شی فکن دانشگاه صنعت تهران بعد ببرتت لندن ک چی بشه؟؟😂😂اوس میزنی؟؟؟

منظورت رو متوجه نشدم؟؟

خب مسافرت میبرن دیگه چی بشه نداره به عنوان جایزه

🦋هر کی لایک کنه ... هستش لایک نکن خواهر من آخه🦋✨️کاربری دست دو نفر هست دوستان✨️
اره والا زمین قلم چیو 100 میزی تراز 6200 مازو 70 میزنی تراز 11000 من جدیدا تمرکزم فقط رو زمینه😂

درس تراز بده ای هم هست حتی تو کنکور 

چمدوناتونو میارم براتون🥸😂اره لینوعه😂

بیا بریم قامکی تو چمدون من جات میدیم با هم میریم😂😂

کراشمممم❤️

🦋هر کی لایک کنه ... هستش لایک نکن خواهر من آخه🦋✨️کاربری دست دو نفر هست دوستان✨️

تو خواب؟😂😂😂

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂
بیا بریم قامکی تو چمدون من جات میدیم با هم میریم😂😂کراشمممم❤️

تو منو بخاطر خودم نمیخوای بخاطر لینو میخوای😔🤧ولی باشه😂😂😂😂😂💖

همسر رسمی هان جیسونگ متاهل و متعهد💅🏻💖