2777
2789
عنوان

به همسرم گفتم سال جدید این چیزارو لازم دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 5873 بازدید | 236 پست
هدفش پز زیر پوستی بود در حالی که یکی میره مغازه همون‌سرویس چینی رو‌میخره میاد بیرون لازم نیس از چند ...

عقده دیده شدن جار زدن نداره چی میخاییم بخریم

اقایون درخواست دوستی ندن  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حرص ؟!؟! واقعیت رو گفتم چون تاپیک شما ، برای خانومهای ساده بدآموزی داره میگم که بدونن، همراه شوهر با ...

یاد بگیرن با یه لقمه نون زندگی نکنن.

از شوهرشون طلب کنن اونم بلکه از مفت خوری و تنبلی دست بکشه بره دنبال درآمد ببشتر😂

دقیقا اصلش همینه البته تو این دوره متاسفانه بعضی خانوما به شدت درگیر مادیات و چشم و هم چشمی هستن که ...

به نظرم خواسته هاش تو طی یک سال معقوله اما در صورتی که خودش هم تلاشی بکنه...لحنشم به شدت وایب کسایی رو داد که میخوان تمام نرسیدن های خودشونو همسر براشون به دست بیاره...

🤣🤣🤣🥰

ظرف وظروف کم کم بخر  

به نظرم کارت عالیه که جلو جلو میگی این درخواست هارو دارم 

منم آقام میخواد وام بگیره  یه مقدارم پول داریم خونه یا زمین  بخره برا پسرامون 

گفتم باید ۱۰۰ تومن از وامو بدی من میخوام طلا بردارم 

خودم همه پول وپسندازمو میدم طلا آب شده حتی پول یه جوراب نمیدم از پول خودم آقام خرجو میده 

میگم برا آیندم اگ عمری باقی موند نبودمم برا آینده پسرام 

یاد بگیرن با یه لقمه نون زندگی نکنن.از شوهرشون طلب کنن اونم بلکه از مفت خوری و تنبلی دست بکشه بره دن ...

باشه بابا کشتی

شوهرای ما تو بانک نیستن

دارمدشون حلاله

اقایون درخواست دوستی ندن  
خیلی خوبی فکر کنم زندگی مشترک رو اشتباه گرفتی،زندگی مشترک یعنی مشکلاتتون مشترکه،خوشی هاتون مشترکه

برعکس این چنین خانم ها موفق تر و دوست داشتنی ترن خواهرم درست چنین اخلاقی داره شوهرش براش میمیره اما من ک دلسوز و مهربان بودم گربه صفت ترین گیرم اومد