2777
2789
عنوان

سی تی اسکن چقدر دقیقه؟ تو رو خدا بیاید😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1832 بازدید | 32 پست
آره من که دیگه از بس استرس داشتم انقد غصه خوردم نزدیک چند سال خودم وسواس فکری گرفتم هر موقع غصه میخو ...

هیچ چیز هیچ چیز ب اندازه سلامتیت برات مهم نباشه اگ شما سلامت نباشید نمیتونید مشکلاتتون حل کنید و قدرت همه چی از شما گرفته میشه.منم شرایط مشابه شما دارم ک داغون شدم اما شما نکن اینکار باخودت

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هیچ چیز هیچ چیز ب اندازه سلامتیت برات مهم نباشه اگ شما سلامت نباشید نمیتونید مشکلاتتون حل کنید و قدر ...

آره دیگه دارم رو خودم کار میکنم بیخیال باشم انقد غصه نخورم هر چند که سخته 

یکی از عواملش آلودگی هواس.... و بیشترین علتش گوش میانی هست.بالشت زیر سرت رو بلند بزار.دکتر واست قرص ...

نه عزیزم ننوشته 

موقعی که راه میرم سرگیجه ام شروع میشه 

انقد دکتر رفتم خسته شدم

یکی میگه به خاطر اعصابه

یکی میگه به خاطر معده

هیچکدوم از قرصا اثر نداره

نه عزیزم ننوشته موقعی که راه میرم سرگیجه ام شروع میشه انقد دکتر رفتم خسته شدمیکی میگه به خاطر اعصابه ...

سلام توروخدا منم دقیقا شرایط شما رو دارم حتی سی تی ام دادم .شما خوب شذی؟

سلام توروخدا منم دقیقا شرایط شما رو دارم حتی سی تی ام دادم .شما خوب شذی؟

سلام عزیزم من خیلی وقت بود با این اکانتم نیومده بودم

آره عزیزم برا من فک کنم به خاطر عفونت معده و روده بود بعد یه ماه قرص خوردن بهتر شدم 

شما یه آزمایش میکروب معده بده 

صد تا دکتر رفتم نفهمیدن چیه یکی میگفت به خاطر استرس یکی میگفت افسرده شدی یکی میگفت ام اس

سلام خواهر خوبی توروخدا پیامم رو خوندی جواب بده..توروخدا خوب شدی؟؟دقیق علایم تورودارم

عزیزم من جدا از مشکل معده استرس زیادی هم داشتم که باعث می‌شد مشکلم بدتر بشه 

جالب اینجاست معده درد م خیلی زیاد هم نبود که من شک کنم 🙁

منم ی مدت استرس داشتم پدرم دراومد هنوزم عوارضش دارم . استرس آدمو نابود میکنه سعی کن آروم باشی تو هر ...

واای دقیقا استرس هزار برابر از خود مریضی بدتره 

استرس منو از پا درآورده بود

خدا رو شکر هر وقت حالم بد میشد نماز میخوندم و قرآن میخوندم اینا هم خیلی کمکم کرد استرس برطرف بشه

نگران نباشین استرس نکشین کاملا خونسرد باشین چیزای مثبت فکر کنین منم این حالت شدم 3ماه طول کشید از مایع گوش میانی بود تو گوگل سرچ کن حرکت مخصوص داره اون و انجام میدی و زود خوب میشی چند بار اون حرکات و انجام بده من با این حرکت ها خوب شدم والا سه ماه از این دکتر به اون دکتر رفتن بودم یه پزشک عمومی داریم اون گفت حرکت و انجام داذم

عزیز برو متخصص گوش و حلق و بینی

احتمال زیاد از گوش میانی هست

یک مایع داخل گوش هست که کارش حفظ تعادل در بدنِ ماست

بر اثر ضربه یا اضطراب و استرس جا به جا میشه و باعث تهو سرگیجه عدم تعادل و.... میشه

یک داروی معمولی داره روزانه مصرف میکنی

گاهی با دارو رفع میشه گاهی هم باید تمام مدت داروت رو مصرف کنی

اگه دکتر رفتی حتما اطلاع بده جواب رو بهم