2777
2789
عنوان

مزایای ازدواج کردن چیه⁉️

72 بازدید | 10 پست

مامانم میگه خواستگار خوب اومد ازدواج کن حتی اگر فاصله سنی تون ۱۰ سال بود 😶

(خواستگار خوب = خونه+ماشین+شغل+خانواده خوب داشته باشه)

میگه وقتی بفهمن زن مجردی: همسایه بد نگاه میکنه؛ بقیه نیت بدی دارن و میتونن اذیتت کنند/ امنیت نداری/ سفر نمیتونی بری / کارای فنی خونه ات و... نمیتونی انجام بدی/ تنها میمونی/ سنت بره بالا همش نبود شوهر رو حس میکنی(اینکه یکی دوستت داشته باشه و کنارش باشی و بغلت کنه و...)/ از این حرفا...

واقعا درسته ؟!

خب من اگر مجرد هم بمونم:

کارای خونه که خودم انجام میدم

کارای بیرون مثل کار اداری و خرید هم همینطور 

کارای فنی رو هم یاد میگیرم

سفر و... اگر رفتارات جدی و مردونه باشه کسی به خودش اجازه نمیده رفتار نامربوطی داشته باشه...

البته اینو بگم زندگی بدون پدر خانواده یا مرد هم خیلی سخته...

مجردا و متاهلا هر دو جواب بدین لطفا مسائل زیر را کنار بزارید بعد نظر بدین ؛ چون همه مثل هم نیستن :

مرد بداخلاق و کتک بزن 

مرد بد و زندگی بدتون رو کنار بزارید

خیانت و طلاق

میشه برام دعا کنی که رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چن سالته

ته تهش باید ازدواج کرد 

ولی اینکه کلااااااا هدفت ازدواج باشه و کل زندگیرو تو ازدواج ببینی اونم تو هر سنی اشتباهه

کارای فنیو نگاه بدو اینا به خودت و شخصیتت بستگی داره

ازدواج با آدمی که طرز فکرش مثل خودت باشه خیلی خوبه مجردی تا یه مرحله ای خوبه بعدش تنهایی و فرزند ندا ...

آخه من واقعا هیچوقت دوست ندارم بچه داشته باشم 

به نظرم این ظلم به اون بچه است : اینکه به زور یکی رو به این دنیا بیاری و مجبور باشه برای زندگی ش بخاطر خودخواهی من تلاش کنه

و اینکه واقعا به نظرم تربیت بچه خیلی کار سختی است من نه اعصابش رو دارم نه توانایی اش رو

منم دوست دارم ازدواج کنم ولی با یکی با معیارهای خودم و فاصله حداکثر ۵_۶ سال 

مامانم میگه پسر ۲۳_۲۴ ساله شوهر نمیشه 😐💔😂

فاصله سنی ۱۰ سال زیاد نیست ؟! تو این دوره؟

عزیزم آدم خسته میشه همش خودش تنها این همه کار کنه. من الان ۵ ساله دارم تنهایی همه اینا رو انجام میدم ...

میدونم قشنگم ؛ درکت میکنم 🥲❤️

ولی آخه ۱۰ سال ؟! اونم با آدمی که تایپ تو نیست و فقط شرایطش خوبه و آدم خوبیه ؟

فقط یک همراه خوب اگررررر بود اگر نبود ازدواج ابدااا.

من خودم اگر با شوهرم آشنا نمیشدم اصلا ازدواج نمیکردم.و تمام این مسئولیت هاییم که مامانت گفت تو مجردی خودم تنهایی انجام میدادم همیشه چون از بچگی هیچ وقت پدر مادر حامی نداشتیم و تازه سنگم مینداختن تو زندگیمون خودمم کلا مسئولیت پذیر بودم به همین دلیل همه یییی مسائل و خودم حل میکردم.خونه مستقل داشتم تو مجردی.فقط وقتی تصمیم گرفتم ازدواج کنم که مطمعن شدم اگر ازدواج نکنم با شوهرم واقعا خوشبخت پلاس بودن و از دست دادم😁

و حقیقتی که وجود داره توی اکثر زندگی ها فقط دارن تحمل میکنن و زن و شوهرا همراه هم نیستن که بالعکس بار روی دوش همن

زوج های همراه و زندگی هایی که هردو طرف راضی و خشنود باشن کمتر از اونیه که حتی فکرشو کنی.

آدم یا کاری انجام نده یا با کیفیت و درست انجام بده وگرنه نمی ارزه.

همونقدر که ازدواج خوب زندگی و زیباتر میکنه ازدواج بدم عمر و زندگی آدم و تباه میکنه.

فقط آدم مناسب خودت.نه ازدواج برای زدن تیک تاهل

منم مامانم کلا با ازدواج بیشتر حال میکنه

تو دیدگاهت حد وسط باشه نه نسبت به ازدواج خیلی گارد بگیر

نه فقطط دنبال ازدواج باش

اختلاف سنی اگه کمتر باشه از ۱۰ بهتره خب ولی من حدود ۱۰ سال دیدم که اوکین باهم