2777
2789
عنوان

به همسرم گفتم سال جدید این چیزارو لازم دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 5885 بازدید | 236 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هرسال عوض نکردم عزیزم..بعد پنج سال میخوام‌سرویس چینی جدید بگیرم

اسی من فک کردم تا عید میخوای به خواسته هات برسی

اگر طی سال ۴۰۴ منظورته کا اتفاقا خیلی هم خواسته هات معقوله.

تازه اگرم میخواستی تا عید بهشون برسی بازم چیز خاصی نبود.

پس فکرشو نکن بهشون‌میرسی

خدای مهربونم سیپورت
بعله استانبول مثلا گدا گشنه ها بری با هتل درب داغون اندازه کیش در میاد.من دوست ندارم اونجوری برم.هدف ...

هدفش پز زیر پوستی بود در حالی که یکی میره مغازه همون‌سرویس چینی رو‌میخره میاد بیرون لازم نیس از چند ماه پیش مقدمه‌ چینی کنه 😂

ایشون کلا انگار به شوهر به چشم بانک نگاه میکنهتعریف من از زندگی مشترک تلاش دو طرفه...نه یک نفر...

دقیقا اصلش همینه البته تو این دوره متاسفانه بعضی خانوما به شدت درگیر مادیات و چشم و هم چشمی هستن که میشه در نهایت فاجعه

منم بهش گفتم نیاز به کناف زدن پارکت و کاغذدیواری. بین کابینتی و پرده برای اتاقا 

سرویس خواب و مبل. تخت خواب برا دخترم

تعویض در و پنجره ها تعویض سرامیک

دسشویی حمام و تعویض شیرها 

آینه قدی و کنسول 

گوشی جدید

چندتا تابلو نقاشی 

لبتاپ

سفر به مشهد 

خدا کنه یدونه ش امسال انجام شه چون که بی پوله فعلا مدتی بیکاره 🫡

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
اسی من فک کردم تا عید میخوای به خواسته هات برسیاگر طی سال ۴۰۴ منظورته کا اتفاقا خیلی هم خواسته هات م ...

خاسته هاش زیاد نیس لحنش بده..طلبکارانه بیان میکنه زشته

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
من ک جواب خوبی نمیشنوم ولی باز شانسمو امتحان میکنم از خواب ک بیدار شه 🤣🤣🤣🥴

من شات گذاشتم 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂