2777
2789
عنوان

هنوز باورم نميشه

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 25 پست
😐 طرف خودش مریضه بابا . منم ی ماه دی اکتیو میکنم بعد چن هفته هستم بعد دوباره نیستم . لطفا این اسما ...

بخدا ديونس ، فدات شم من پزشك دارم حتي از اينكه بخام بگم اين جوريم خجالت ميكشم😮‍💨

اين يه درس بود ك اعتماد نكنيد گفتم اينجا بگم جالب بود براي خودمم

بخدا آدم هرچی ضربه میخوره از نزدیکاشه .تو محازی آدما بهتر از دوستای به ظاهر صمیمی هستند

هیشـکی نِـمیتـونه کُمکِـت کُـنه🙃خـودِت بای‍ـد خودِتـو بِسـازی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بعضي رو نميشه تشخيص داد نقششون رو خيلي خوب بازي ميكنن

من هیچ دوستی ندارم هیچوقت نداشتم باهمه یه جورم اینجوری باعث میشه ضربه ام نخورم

من هیچ دوستی ندارم هیچوقت نداشتم باهمه یه جورم اینجوری باعث میشه ضربه ام نخورم

اينجور خيلي خوبه واقعا باعث ميشه اسيب نبيني مخصوصا من با اين وضعيتم بايد بيشتر ملاحظه كنم توي اطرافم اما خب خيلي سادم تر اين حرفام

اينجور خيلي خوبه واقعا باعث ميشه اسيب نبيني مخصوصا من با اين وضعيتم بايد بيشتر ملاحظه كنم توي اطرافم ...

ببین من آشنا زیاد دارم اما کسی دوستم نیست قابل اعتمادم نیست دورم آدم زیاده معاشرت میکنم احترام میذارم اما به کسی دوست نمیگم.باور کن بهترین دوست مادر پدرتن و خدای بزرگه توی قلبت

ببین من آشنا زیاد دارم اما کسی دوستم نیست قابل اعتمادم نیست دورم آدم زیاده معاشرت میکنم احترام میذار ...

افرين كار خوبي ميكني اين اتفاث برام افتاد كه حواسمو بيشتر جمع كنم