2777
2789
عنوان

گروگانگیری خانواده ی رشتی به مدت دو سال

| مشاهده متن کامل بحث + 4617 بازدید | 125 پست
آره قضیه یه جوری عجیبه اینکه کسی از فامیل سراغی ازشون نگرفته البته ممکنه تهدیدشون کردن زنگ بزنن بگن ...

اره این که قطعا همینطور شاید باشه 

ولی طرف فک کن وکیله کارخونه داره بعد مادرشون فوت میکنه و.... پلیس نمیفهمه ؟

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

خب شب فرار میکردن..دوسال کی خرجشون داده...یعنی زن و شوهرها دوسال باهم رابطه نداشتن؟

گفتن اصلا اجازه نمیدادن به هم نکاه کنیم و حتی خدا و ائمه  رو صدا بزنیم فقط بهشون داروی خواب آور میدادن و۱۷ ساعت خواب بودن

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره این که قطعا همینطور شاید باشه ولی طرف فک کن وکیله کارخونه داره بعد مادرشون فوت میکنه و.... پلیس ...

بخشون گفتن بچه هاتونو میکشیم

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
دقیقااااا مدرسه ما یه روز نریم زمین و زمان رو به هم گره میزنه حتی میگن کارخونه داشتن و مرده وکیل بود ...

چی بگم درنهایتم رسانه ایش نمیکنن نتیجه بازپرسی رو،حالا ببین

قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱
چی بگم درنهایتم رسانه ایش نمیکنن نتیجه بازپرسی رو،حالا ببین

دقیقااااا

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

عزیزم دارید میگید داستان،بنظر منم داستانه یالاخره یه سری مسائل باید باعقل جور دربیاد،این داستان خیلی ...

خب توی لفظ عامیانه میگن داستان ولی واقعیت بود

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر...