2777
2789
عنوان

گروگانگیری خانواده ی رشتی به مدت دو سال

| مشاهده متن کامل بحث + 3290 بازدید | 125 پست
کجا هست عزیزم؟

خبرگزاری رکنا 

دقیق بخونید از اول همه چیو گفتن

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من که باور نمیکنم 

اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَةِ بنِ الحَسَن صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَةِ وَ فِی کُلِّ سَاعَةٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا
من که باور نمیکنم

هیجوره تو کتم نمیره هیجورهههه

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

من درست در جریان نیستم الان هم صحبتهای شما رو خوندم کمی در جریان قرار گرفتم ولی اخه کی به کیه مثلا ا ...

درسته عزیزم ولی مدارس واقعا پیگیری میکنه  واقعااااا  این همه جا هست 

بعد جدا از این کل قضیه عجیبه 

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

خیلی عجیبه مثلا سیستم قضایی این کشور دروغ بگه؟دادستان رشت هم میتونه دروغ بگه برای من اصلا چیز عجیبی ...

بنظرم من خیلی عجیب نبود داستان مثل داستان اون مرده توی خارج که دخترشو زندانی کرده بود و زنش میگفت نمیدونسته کلا هر اتفاق عجیبی توی دنیا میتونه رخ بده هزاران داستان اینطوری من شنیدم 

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

دادستان گروگانگیری رو تایید کرده اما جزییات که معلوم نیست و هیچوقت هم مشخص نمیشه باید یکی ازین خانوا ...

منم اصل داستان رو گفتم تایید شده حالا جزئیات خیلی کمی منتشر شده 

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

منم حس میکنم عجیبه عزیزم الان یه کاربری گفت مادرشون فوت شده راحت رفتن مراسم و اومدن پیش گروگان ها گ ...

نه دیگه مراسم نداشتن

فقط‌خانمه میره جنازه را تحویل میگیره و دفن میکنه و میاد 

خودش میگه خیلی غریبانه بوده دفنش 

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
نه دیگه مراسم نداشتنفقط‌خانمه میره جنازه را تحویل میگیره و دفن میکنه و میاد خودش میگه خیلی غریبانه ب ...

هعیییییخداا 

چه روزگاری شده اخهههههه 

بنظرم من خیلی عجیب نبود داستان مثل داستان اون مرده توی خارج که دخترشو زندانی کرده بود و زنش میگفت نم ...

عزیزم دارید میگید داستان،بنظر منم داستانه یالاخره یه سری مسائل باید باعقل جور دربیاد،این داستان خیلی باگ داره وبنظرم ازقصد انقدر ابهام توی داستان ایجاد کردن که مخاطب رو درگیر کنه وبه هدفشون هم رسیدن،یکم دقت کنید به داستان متوجه میشید

عزیزم دارید میگید داستان،بنظر منم داستانه یالاخره یه سری مسائل باید باعقل جور دربیاد،این داستان خیلی ...

آره واقعا منم هیچ جوره باور نمیکنم 

باز اگر تو کشورای اروپایی بود چون روابط کمتره باورم میشد 

ولی تو ایران مگه میشه دوسال و نیم هیچ جا نری هیچکس ازت خبر نگیره حتی خانواده ت پیگیرت نشن 

محل کارت پیگیر نشه مدرسه ی بچه ت پیگیر نشن مگه میشه ؟