2777
2789
عنوان

گروگانگیری خانواده ی رشتی به مدت دو سال

| مشاهده متن کامل بحث + 4642 بازدید | 125 پست

ما هیچی از این پرونده نمی‌دونیم

حس میکنم کلا ۲۰ درصد اطلاعات دادن 

بقیش رو عمومی نکردن

بخاطر همین برامون عجیب و ناقصه 

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

آره واقعا منم هیچ جوره باور نمیکنم باز اگر تو کشورای اروپایی بود چون روابط کمتره باورم میشد ولی تو ا ...

بالاخره اینا توخونه بودن یعنی همسایه ها متوجه نشدن؟آدمای ثروتمندی هم بودن گویا وکلا بخاطر ثروتشون طعمه گرونگانگیرا شدن پس احتمالا سرشناس هم بودن حداقل تو محل زندگی خودشون و۴تا همسایه میشناختنشون چجوری حتی همسایه ها هم‌شک نکردن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

واییییییییییی😭🤧منم داستان های این مدلی زیاد خوندم یه دختر رو پدرش تو زیر زمین زندانی میکنه دختره ...

اینو فیلمشو ساختن دختری در زیر زمین 

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
اینا چرا تو خانوادشون سه تا پیرمرده؟ چ نسبتی دارن باهم این اقایون؟

پدر و مادر

پدر بزرگ و مادربزرگ

بچه ها 

برادرشوهر و ها و خواهر شوهر 

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

این خبرا رو ازکجامیخونید

کآنال ها 

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

ما هیچی از این پرونده نمی‌دونیمحس میکنم کلا ۲۰ درصد اطلاعات دادن بقیش رو عمومی نکردنبخاطر همین برامو ...

خب چرا باید ۲۰ درصد از اطلاعات رو بدن  کامل بگن دیگه 

من حس میکنم الکیه یا اینکه زیادی اغراق شده 

وقتی جون خودت و بچه ت توی خطر باشه و بدونی طرف مقابل از هیچ کاری دریغ نمیکنه و می‌تونه خیلی راحت قتل هم انجام بده بخاطر بچه ها هم که شده فرار نمیکنی و تحریک نمیکنی گروگانگیر ها رو و هرکاری که گفتن رو انجام میدی .

🌝💙

اینو فیلمشو ساختن دختری در زیر زمین

آره نگاه کردم حالم بد شد واقعاااا

وقتی جون خودت و بچه ت توی خطر باشه و بدونی طرف مقابل از هیچ کاری دریغ نمیکنه و می‌تونه خیلی راحت قتل ...

درسته 

ولی این قضیه کلا پر از باگه 

وقتی جون خودت و بچه ت توی خطر باشه و بدونی طرف مقابل از هیچ کاری دریغ نمیکنه و می‌تونه خیلی راحت قتل ...

اره حالا اینکه میگن رفتن مراسم ختم

۱۰۰درصد بچه رو گرو نگه داشته بودن

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
خب چرا باید ۲۰ درصد از اطلاعات رو بدن کامل بگن دیگه من حس میکنم الکیه یا اینکه زیادی اغراق شده

شاید مسئله امنیتی باشه 

همیشه همینطوره هیچ کشوری نمیاد همچین پرونده ای رو کامل بگه توی رسانه ها 

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

بچه چند روز نره مدرسه ،زنگ میزنند خونشون،اگه طولانی بشه،یکی رو میفرستن جویا بشه چرا ترک تحصیل کرده،

اینو خودم دیدم ب چشم،بعدم این خانم مجلس روضه و ...میرفته،اونجا اینقدر پیگیرن،.چرا فلانی نیس،یکی مریض میشه همگی میرن ملاقاتش،

همش کذبه محضه

قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱
بچه چند روز نره مدرسه ،زنگ میزنند خونشون،اگه طولانی بشه،یکی رو میفرستن جویا بشه چرا ترک تحصیل کرده،ا ...

دقیقااااا مدرسه ما یه روز نریم زمین و زمان رو به هم گره میزنه 

حتی میگن کارخونه داشتن و مرده وکیل بوده یعنی واقعاااا هیچکس جویای حالشون نشده 

قضیه بوداره