2777
2789

من بابام امونمو بریده دیروز بخاطره کارش زنگ زدم به یه وکیل مرد تماسم ک تموم شد گف مرد بود یازن گفتم مرد گف چرا راحت صحبت کردی گفتی بهش دمت گرم اینا گفتم حواسم نبود بعد ک گذشت هی باهام شروع کرد چش غره بعد میگف اره این تو این دوهفته ایی ک رفته دانشگاه تو مسیر معلوم نیس باکی اشنا شده این دخترا زیر گوشش حتما خوندن بره دوس پسر بگیره این درحالیه ک خودش منو میرسونه تادم در دانشگاه یک ساعت میرم فقط امتحان میدم برمیگردم خودشم منو برمیگردونه میگه تو این یک ساعت ک من پیشش نیسم حتما میره یه کاری انجام میده در این حد روحو وجودش مریضه خستم کرده همه وجودم ترسه یا پیک موتوری اومده وسیله تحویل بده از دور حواسش هس میگه چرا رفتی نزدیکش بقران فقط داشتم بسته رو تحویلش میگرفتم نزدیکش نرفتم خیلی مرضه روحمو مریض کرده از جامعه دورم از ترس وجودش دعا کنید بمیرم دیگه نمیکشم😭😭😭

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بابای منم همینه

تا گوشی دستم میبینه میاد پیشمومیشنه ببینه باکی چت میکنم تا یکی زنگ میزنه میاد گوششو میچسبونه ب در ببینه من چی میگم اصن با مرد نمیتونم حتی حرف معمولی برنم میاد اذیتم میکنه

تا گوشی دستم میبینه میاد پیشمومیشنه ببینه باکی چت میکنم تا یکی زنگ میزنه میاد گوششو میچسبونه ب در بب ...

کاش مامانت قبل بچه دار شدن یه فکری برای شوهرش میکرد زیر نظر روانپزشکو مشاور باید باشه