2777
2789
عنوان

بعداز اینکه عقد کردم زنگاش شروع شد بیاین لطفاً بگین چیکارکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1017 بازدید | 55 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

برای ما پیش اومد هرجا شکست میخوری مقایسه میکنی فراموش کن بره

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم

اون زمان هیچ خبری ازش نبود و کلا تمومشد همه چی گذشت و گذشت تا اینکه من نامزد کردم و الان متاهل شدم من خطشو نداشتم و معمولا اینجوریم که غریبه زنگ میزنه برمیدارم چون همیشه آشنا در میاد چن ماه بعد عقدم زنگ زد برداشتم دیدم اونه 

بهش گفتم نامزد کردم گفت میدونستم فقط میخواستم از زبون خودت بشنوم گویا میخواست برگرده...

بهش گفتم دیگه درست نیس زنگ بزنیو با همون دوتا خطی که همون روز زنگ زده بود بلاکش کردم گذشت و گذشت از اون موضوع و منم کامل فراموش کردم که اونروز دیدم یه ناشناس داره زنگ میزنم چون خطمو تو قرعه کشی بود برداشتم دیدم باز اینه با خط یکی دیگه زنگ زده بود 

بهش گفتم نکن این کارو کارت اشتباه گفت فقط دلم تنگ شده بود همین دست خودم نیس قصدی ندارم فقط چون دلتنگ بودم زنگ زدم منم بعدش دیگه هرچی زنگ زد برنداشتم با خطای مختلف زنگ میزنم نمیدونم چیکارکنم هربار استرس میگیرم که یهو وقتی پیش نامزدمم زنگ بزنه چیکارکنم بنظرتون