2777
2789
عنوان

دلم میخواد بزنم زیر گریه به خاطر بیشعوری مریض

| مشاهده متن کامل بحث + 1253 بازدید | 77 پست

کلا با مریض و همراهش نباید دهن به دهن بشی چه برسه اینا که لات و لوتم بودن

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

اشتباه کردی باهاش کل انداختیشما پرستاری کارتو بکن برو چکار داری چی میگه اصلا نباید بهش محل میدادی، د ...

پرستار ک نیستم 

ولی نه راه پس دارم نه راه پیش

نمیتونم انصرافم بدم

آخه یه مشت انگل بار آوردن اینا تو جوب بزرگ میشدنم نباید اینجوری میشدن ک بچه ۲۱ ساله چاقو بکشه هر دفعه و تا خر خره عرق بخوره

من اونموقع نمیدونستم این مسته البته

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم راستی چون شما تحصیلکرده هستی و تو اجتماعی و ممکنه مجددا ازین کلمه استفاده کنی،خواستم بعنوان خواهر کوچیکت بهت یادآوری کنم زابرا (زابراه) درسته،نه زاورا😚

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

یه همکلاسیم من داشتم پا بسط عرق خوری میرفت با پسری حالا یکسال با همون پسره ازدواج کرده چند روز بهش زنگ زدم حالشا بپرسم گریه کرد گفت مثل چی پشیمونم با این ازدواجم رفتم خونه پدرم امده خونه پدرم اورده بزور سر زندگیم .بیچارم مردونگی ندارد .آدم زندگیم نیست و خودم۷ماه نمیخورم پاکه بدنم.ولی شوهرم ۳۰سالشه داغونه از مغز اعصاب دیگر جاهای بدنش بیماری داردیکسال رابطه ندایم نمیشه

زاورا چیه؟! 

زا‌به‌راه*

غلطهای املایی شما، خواه ناخواه شخصیت شما رو در نظر دیگران تنزل میده. شمایی که اکثرتون تحصیلات دانشگاهی دارید واقعا خجالت‌آوره این حجم از غلط املایی!!!! (لازم به ذکره که منظور من غلط تایپی نیست، اشتباه تایپی ممکنه برای هرکسی پیش بیاد)

اشتباه کردی باهاش دهن به دهن گذاشتی 

تو وظیفه ات رو انجام بده و جوابگویی نکن

اکثر بیماران و همراهی ها تو بیمارستان اعصاب ندارن و شما باید صبور باشی. 

از یه لات مست انتظار رفتار جنتلمن داری ؟

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
پرستار ک نیستم ولی نه راه پس دارم نه راه پیشنمیتونم انصرافم بدمآخه یه مشت انگل بار آوردن اینا تو جوب ...

عزیزم این بحث تربیتیش اصلا به شمامربوط نمیشه هرچی بیشتر بحث کنی فقط شخصیت خودت رو آوردی پایین شماوظیفتونه به بیماربرسین حالا بیمارمیتونه قاتل وسارق و یاطرف مقابلش رییس جمهورباشه 

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که اهمیتت درحدخاموش شدن نت گوشیه 😂خلاصه با خودشاخ پنداری وتوهم توطئه تاپیکارو به دعوا نکشیم🤍

پرستار ک نیستم ولی نه راه پس دارم نه راه پیشنمیتونم انصرافم بدمآخه یه مشت انگل بار آوردن اینا تو جوب ...

کلا کادر درمان که هستی 

در واقع اون لحظه داشتی درمان میکردی وظیفت این بوده، مهندس ناظر یا معلم اخلاق نبودی که اونجا 

محیط بیمارستان همینه، کلا همین داستانا هست، چه مست باشه طرف چه نباشه، آدما با حال روحی و جسمی خراب مسان اونجا که مداوا بشن، شما باید از اول این شرایط رو درک میکردی 

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️
کلا کادر درمان که هستی در واقع اون لحظه داشتی درمان میکردی وظیفت این بوده، مهندس ناظر یا معلم اخلاق ...

درسته ولی هر جایی ادب حکم اوله

نه اینکه بخوای با داد و لات بازی کارتو پیش ببری

بیمارستانه چاله میدون ک نیست

اصلا معنیشو نمیدونستم اون لحظه اینو یهو پروندم😂مرسی ک گفتی عزیزم

قربونت برم😍،یعنی سرگردان شدن،آواره شدن 

اتفاقا درست و بجا استفاده کردی عزیزم 👌

عزیزم این بحث تربیتیش اصلا به شمامربوط نمیشه هرچی بیشتر بحث کنی فقط شخصیت خودت رو آوردی پایین شماوظی ...

وقتی داره بی ادبی میکنه و داد و هوار میکشه پس بحث تربیتش به منم مربوطه 

داره منو آزار میده! اونم بی دلیل داشت کاراش انجام میشد بخیش در اولویت نبود

درسته ولی هر جایی ادب حکم اولهنه اینکه بخوای با داد و لات بازی کارتو پیش ببریبیمارستانه چاله میدون ک ...

کلا شما محیط بیمارستان رو درک نکردی هنوز 

انگاری واسه این شغل آماده نیستی اصلا

بازم چون اول راهی سخته واست، ولی کلا تمرین کن و درکش کن این موضوع رو، اینجوری اعصاب خودتم راحتتره، با دعوا کردن که چیزی درست نمیشه 

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️