2777
2789
عنوان

بعداز اینکه عقد کردم زنگاش شروع شد بیاین لطفاً بگین چیکارکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1017 بازدید | 55 پست
جدی؟چطوری باید زنگ زد میترسم اینکارو کنم تلافی کنه بدترشه

نه خیلی راه عاقلانه ای هست پ طوری باهاش برخورد میکنن که جرات نداره دیگه بهت زنگ بزنه کسی هم متوجه نمیشه از نت شماره فتا رو بردار

لعنت به ذات و وجودت افغانی....
چند سال باهم بودین اون آقا واقعا میخواست شمارو ؟؟همسرتون الان دوست دارین ؟؟اون آقا انگار بچه ست چند ...

حدود۳یا۴سالی باهم بودیم دفع دوم که بعد چنسال باز اومد سمتم یکسال پیگیر بود تا بالاخره راضی شدم دفع دوم انگار خیلی مث اون اول نبود حسم و بیشتر عاقلانه بود رفتارم الانم عاشق همسرمم و با صدتای این آدم عوضش نمیکنم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

امیدارم منم مثل تو بشم منم با آقایی بودم جدا شدیم همش میترسم اون اگه ازدواج کنه یا من دوباره دیگه هی ...

به مرور زمان وقتی ازش بگذره دیگه براتون عادی میشه و چنسالی که بگذره دیگه حستون عوض میشه و عاقلانه تر نظر میدی راجع به رابطه ای که باهاش داشتی و کمکم از خاطرت میره و قطعا آدمی خیلی بهتر از اون میاد تو زندگیت چون تو دیگه عاقل ارشدی..