زهرماااااار مدیر استارتر عضویت: 1402/08/26 تعداد پست: 349 عنوان پانسمان بیولوژیک زخم دهانه رحم 776 بازدید | 5 پست لطفا اگر کسی انجام داده یا اطلاعاتی داره بگه چطورهگفتن پانسمان پرده آمنیون برای زخمدهانه رحمم بذارم البته دکتر انجام میده در رابطه با نحوه اثر بخشیش کسی اطلاع داره؟ 1403/04/22 | 21:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
niki_jan عضویت: 1403/10/10 تعداد پست: 1 عزیزم انجام دادی؟ چطور بود؟ منم دکترم برای زخم دهانه رحمم توصیه کرده ولی نمیدونم واقعا اثر بخشه یا نه و اینکه درد داره؟
naaaaaaaziiiiiiii عضویت: 1402/09/08 تعداد پست: 2553 عزیزم انجام دادی؟ چطور بود؟ منم دکترم برای زخم دهانه رحمم توصیه کرده ولی نمیدونم واقعا اثر بخشه یا ن ... سلام گلم خوبی؟ بمن گفتن فریز کنم ولی میترسم تو اینترنت تحقیق کردم این اسمو شنیدم ولی هنوز نمیدونم کجا برم ک انجام بدن.اگه تو تهرانی میشه ادرس و تلفن دکترت رو بدی ب منم؟ و خدایی که به شدت کافیست...💚🌱
زهرماااااار مدیر استارتر عضویت: 1402/08/26 تعداد پست: 349 استفاده کردین؟ سلام نه لیزر کردم یک جلسه پنج دقیقه بیشتر طول نکشید دردم نداشت البته هنوز بعد سه ماه حامله نشدم توصیه نمی کنم فعلا
زهرماااااار مدیر استارتر عضویت: 1402/08/26 تعداد پست: 349 عزیزم انجام دادی؟ چطور بود؟ منم دکترم برای زخم دهانه رحمم توصیه کرده ولی نمیدونم واقعا اثر بخشه یا ن ... از اشناها انجامداده بودن گفتن بی فایده است منم لیزر کردم سوزوندم یک جلسه