2777
2789
عنوان

آیا شوهر من شکاکه یا کنترل گر

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 60 پست
تو شوهرت همش همراهیت نمیکنه سخت نگیر آزادت گذاشته اما میخاد ازت خبرداشته باشه تواین اوضاع مملکت من ب ...

حرفتو قبول دارم 

اما یه مغازه رفتن که ۵ دقیقه پیاده روی داره دیگه گزارش رسوندن نمی‌خواد 

دقیقا همین جمله رو میگم میگه باشه اما هر وقت از پیش دوستام برمی‌گردم ، شوهرم انگار ناراحته ( کلا تو ...

بابا شوهرها همه همبنژورن وقتی میری پیش دوستان باید وقتی میای با شوخی و خنده اخم و تخم اونارو ببری ما بعد هفت سال زندگی و دوتا بچه فقط وقت هوایی که من با دوستام میرم بیرون اینجوریه که همون شب یا قطعا فردا شب یا با دوستش می‌ره کلوپ بازی یا می‌ره خونه مامانش پی ای بازی کنه با داداشش

این اخلاق بیشتر مردهای فرقی ندارن آک اوناهم بیان خونمون بساط همینه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم میگه قبل از رفتنت به من بگو مثلا الان یه کاری پیش بیاد بخوام برم تا مغازه ، باید زنگ بزنم عزیز ...

یذره حساسیتش بیش از حده دیگه ،علتش هم همین رفتار مادرشه

مثلا آرایشگاه و اینا خوبه خبر داشته باشه کجایی ولی اینکه تو کدوم مغازه ای یذره افراطه

وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم

حرفتو قبول دارم اما یه مغازه رفتن که ۵ دقیقه پیاده روی داره دیگه گزارش رسوندن نمی‌خواد

بنظرم در مغازه رو اینجوری بگو که پول کم دارم بزن دارم میرم مغازه یا مثلاً سعی کن یک چندبار بحث به جون بخری ولی برای مغازه رفتن نگی کنترل گری بیش اندازه 

درسته باید یه نفر بدونه ادم کجا میره

من خودم مجرد بودم یا حالا نا آگاه بودم یا اون موقع امنیت بیشتر بودم خیلی جاها میرفتم کسی هم خبر نمیشد ولی الان که فکرشو میکنم میگم ریسک میکردم 🤣

وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم

بابا شوهرها همه همبنژورن وقتی میری پیش دوستان باید وقتی میای با شوخی و خنده اخم و تخم اونارو ببری ما ...

من فکر کردم فقط شوهر من اینجوریه 

آخه داداشم اینجور نیست ، تازه بچه ها رو هم میگیره که زن داداشم راحت باشه 

چند سال دیگه بهتر میشه

نه وقتی که روی رفت و آمد با دوست هات ملت ناراحت باشه 

من شوهرم به زبون میگه برو هرجا دلت میخواد ولی فقط موقعی که با دوستانم بساط همینه میگه ناراحت نیستم ولی من میشناسمش

درسته شما چند باری رو درهفته بگو چندبارشو بزار بعد بگو یک چندبار غر میزنم به قول من بادمیکنه بعد کم ...

چند ساله ازدواج کردی ؟ من از بحث و ناراحتی فراری م 

اینکه یهو باد می‌کنه و سر سنگین میشه بدم میاد ، واسه همین خیلی رو روانم تاثیر میذاره

چند ساله ازدواج کردی ؟ من از بحث و ناراحتی فراری م اینکه یهو باد می‌کنه و سر سنگین میشه بدم میاد ، و ...

عزیزم دوسال اول همش همینجور حوری برات بحث و قهرهاش عادی بشه که بعضی وقتها میشه چندروز باهم اصلا حرف نمی‌زنم

من هفت سال خونه دارم یک سال هم عقد میشه هشت سال 

فقط یک جمله بهت میگم تا آخر عمرت آویزه گوشت کن هیچ مردی ارزش غصه خوردن و گریه کردن نداره تا میتونی پول خرج کن بیرون برو به خودت برس مرداد از زنی که همش سرش تو زندگیش باشه زیادی خیالش راحت میشه و فیلش یاد هندستون می‌کنه برای خودت زندگی کن

چندسال پیش یکی بهم گفت به خودت احترام بزار تا محترم داشته بشی من بعدها فهمیدم ولی الان تاثیر مثبت احترام و دوستداشتن اولیه نسبت به خودمو میبینم

تا وقتی که الویت اول خودت نباشی تا وقتی خودت خودتو دوست نداشته باشی برای خودت وقت تزاری هیچ کس تو رو نه الویت می‌دونه نه عاشقت میمونه نه برات وقت میگذرونه

اینارو گفتم چون حتما بدردت میخوره این چیزها شاید یک نشونه باشه تا تو به فکر بری

وقتی گریه زاریتو ببینن بیشتر ادامه میدم ولی وقتی مثل خودش باشی اونه که کم میاره داد زد تو فریاد بزن اخم کرد تو قهر کن بزار نازت خریدار داشته باشه 

من 22 سالمه اما اندازه یک زن چهل ساله تجربه دارم سوال داشتی درخدمتم دوست گلم

دقیقا همین جمله رو میگم میگه باشه اما هر وقت از پیش دوستام برمی‌گردم ، شوهرم انگار ناراحته ( کلا تو ...

دقیقا منم همینجور منم دیگه با دوستام نرفتم بیرون نمیدونم چرا اینجوری فکر میکنن اتفاقا اخلاقش خیلی خوبه خداروشکر ولی رو این چیزا حساسه