2777
2789
عنوان

آیا شوهر من شکاکه یا کنترل گر

| مشاهده متن کامل بحث + 318 بازدید | 60 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دقیقا اینم همینو میگه چکارش کنم؟ بخدا یه جاهایی بهش واقعیت رو نمیگم چون خیلی بدم میاد گزارش برسونم

شوهرمن اوایل زندگیمون خیلی این مدلی بودش الان خیلی بهترسده جاهای جدی تروبایدبهس بگم دیگه😁😁😁

نه شکاک و بددل نیست من خود به خود جایی میرم یا قبلش یا بعدش میگم زن و مرد که چیز پنهون ازهم ندارن من خیلی چیزا رو حق می‌دونم که بدونه بهتره

مرد وقتی تو بی خبری بزاری هزارتا فکر می‌کنه یا نگرانته یا هرچی اصل اعتماد مابین اینه پنهون ازهم کاری نکنین

شوهر منم دوست نداره تنهایی جایی برم یا باید خودش باشه یا یکی همراهم باشه

شوهر من واسه خرید کردن اینجوره که اونم چون خودم از مجردیم عادت داشتم تنها نباشم واسم مهم نیست 

اما اینکه گزارش برسونم بدم میاد ، نمی‌دونم چکارش کنم 

شکاک که قطعا نیست. من خودم همیشه به همسرم اطلاع میدم.  خودشم همینطور مثلا میگه فردا مابین کار دو ساعت میرم فلانجا برمیگردم.

میگم اگر اتفاقی برام افتاد بدونه کجا باید دنبالم بگرده. 

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
بله یکساله ازدواج کردم

اوایل ازدواج همه همینن کنترل گری بیشتری دارن ولی بعد یکی دوسال از کله شون نیفته که اینم بستگی به رفتار زن داره 

اگ مثل زن های تو سری خور بخای اجازه بگیری تا همیشه کنترات می‌کنه ولی اگ فقط بهش بگی دارم میرم فلان جا اونفدری روت رئیس بازی درنمیاره

اجاره قشنگ نیس فقط گفتنش خوبه

نه شکاک و بددل نیست من خود به خود جایی میرم یا قبلش یا بعدش میگم زن و مرد که چیز پنهون ازهم ندارن من ...

عزیزم شوهر من میگه از قبلش بگو 

مثلا من الان می‌خوام برم مغازه آرایشی زنگ بزنم بگم عزیزم من دارم میرم مغازه 

من بدم میاد 

میگم خب بعدش بهش میگم رفتم 

دقیقا اینم همینو میگه چکارش کنم؟ بخدا یه جاهایی بهش واقعیت رو نمیگم چون خیلی بدم میاد گزارش برسونم

اینکارو نکن

باد به گوشش برسونه جایی هستی که خبر نداره ناراحت میشه

ارزش نداره

والا منم به شوهرم میگم جایی می‌خوام برم

اونم به من میگه

چه اشکالی داره

اوایل ازدواج همه همینن کنترل گری بیشتری دارن ولی بعد یکی دوسال از کله شون نیفته که اینم بستگی به رفت ...

نه اجازه نمی‌گیرم 

فقط واسه رفت و آمد با دوستام شاکیه که چرا میگی فلان روز می‌خوام برم ، چرا از قبلش به من نمیگی( یعنی بگی عزیزم واسه فلان روز برم یا نه)

اینکارو نکنباد به گوشش برسونه جایی هستی که خبر نداره ناراحت میشهارزش ندارهوالا منم به شوهرم میگم جای ...

نمی‌دونم چرا بدم میاد 

کاری هم نمیکنم اما از اینکه باید گزارش برسونم بدم میاد