2777
2789
عنوان

یه شوخی میتونه به قیمت جون ادم تموم بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 30 پست
تو کتش میره میدونه دوسش داری منتها ایشون به شما علاقه ای نداره وگرنه کی بدش میاد با کسی باشه که همجو ...

درد من اونجاست که هربار میاد با من درد و دل میکنه میگه دنبال عشق واقعی میگردم ولی ادما بم ضربه میزنن میگه به عشق اعتقادی ندارم ولی وفادار و متعهدم بارها ضربه میخورم ولی هنوز عین احمقا به هرکسی بها میدم که شاید عشق زندگیم باشه... اونوقت منی که دوسش دارم میزنم تو سر خودم که تو کوری به هرکی که نمیخوادت بها میدیو منی که شاید ادم درستت باشمو نادیده میگیره

یدونه صلوات میفرستی به نیت رسیدن به خواسته قلبیم🤲🏼

میشه پیش یه تراپیست بری و خودت و بیشتر از این عذاب ندی تا دیر نشده آییب روحبه بیشتری ندیدی؟

نمیتونم چون هیچ دکتر و مشاوری زورش به من نمیرسه، قبلا رفتم و همه متفق نظر بودن که برا عشقت بجنگ در غیر این صورت نمیتونی بگذری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درد من اونجاست که هربار میاد با من درد و دل میکنه میگه دنبال عشق واقعی میگردم ولی ادما بم ضربه میزنن ...

حالا هر چی من بگم نمیخوای قبول کنی عزیزم بیخیال ولی بهتره بری مشاوره برای خودت ارزش قائل باش 

طرف داره با زبون بی زبونی میگه دنبال عشق زندگیشه یعنی اینکه تو فقط رفیقی نمیتونه عاشقت باشه

ایشالا هر چی میخوای برات پیش بیاد 

من تو این دنیا خیلی چیزا رو تجربه کردم و اگه زندگیت برات مهمه حتما برو تراپیست

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

نمیتونم رهاش کنم هر کسی تو زندگیش یکبار یه ادم میاد که نمیتونه رهاش کنه و بعد اون ادم تو تبدیل میشی به یه ادمی که به دیگران آسیب میزنه... نمیخوام تبدیل بشم به کسی که به خودم و بقیه آسیب بزنم

یه قرار ملاقات بزار و جدی باهاش حرف بزن 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .

تراپیست تراپیست تراپیست؟ هیچ دکتر و مشاور و تراپیستی زورش به من نمیرسه هرکیی تا الان پای درد و دل من نشسته گفته بجنگ برا حست بجنگ برا رسیدن بهش بعد بقیه میان میگن برو دکتر خودتو نجات بده... حتی خود دکترا در مقابل من کم میارن

یه قرار ملاقات بزار و جدی باهاش حرف بزن

تا برا دانشگاهم تهران قبول نشم نمیتونم، ما حتی یکبارم هم دیگه رو از نزدیک ندیدیم ولی جفتمون مشتاق اینیم که برا یکبارم که شده کافه ایی جایی بشینیم صحبت کنیم... من اگه مهرماه تهران قبول میشدم الان دوست دخترش بودم ولی چون نشد باز خودشو بازیچه دست دخترای دیگه کرد، اونم چون الویت های انتخاب رشتمو اشتباه زدم... برا بهمن به هر دری میزنم که بتونم برم باهاش حرف بزنم

تا برا دانشگاهم تهران قبول نشم نمیتونم، ما حتی یکبارم هم دیگه رو از نزدیک ندیدیم ولی جفتمون مشتاق ای ...

زکی تو به این میگی عشق ۹ ساله!!!عجب بابا ..... میفهممتا منم تو شرایط تو بودم دوران نوجوونی که الان همرو از دم یادم رفته 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .

چی بگم ؟ از 11 10  سالگی افتادی تو خط عشق و عاشقی و رابطه با یه مرد ؟ بگم این 9 سال و بریز دور؟ بگم زندگیت تازه از الان به بعد شروع میشه؟ بگم اون اگر تو براش جدی بودی سراغ دیگران نمی رفت؟ بگم تو براش حیاط خلوت بودی فقط شانس آوردی که ازت دور بوده وگرنه اونم بهت تجاوز می کرد؟ همه اینا رو بعدا می فهمی ولی بیخودی داری عمر و جوننیتو به پای یک توهم می ریزی . به قول خودتم کسی زورش بهت نمی رسه پس با این توهماتت خوش باش و عمرتو هدر بده 

خطاب به کسایی که میگن تو رو نمیخواد

من به دلش نشستم ولی بچه نیست! ۳۰ سالشه نوجوون نیس جوون نیس که بگیم رو هوا تصمیم میگیره ، میشینه منطقی فک میکنه و منو رد میکنه ته دلش میخواد منو ولی باز منطقن آبنمک نگهم میداره...

زکی تو به این میگی عشق ۹ ساله!!!عجب بابا ..... میفهممتا منم تو شرایط تو بودم دوران نوجوونی که الان ه ...

شما عشقای نوجوونیتو با من مقایسه نکن.

من تا الان با ۴ نفر تو رابطه رفتم حتی یکیش به خواستگاری کشید ادمیم که دوسش دارم شاهدش بود چون همکار بودن و خیلی راحت بهم خورد و ما دوباره برگشتیم کنار هم به عنوان رفیق

چی بگم ؟ از 11 10 سالگی افتادی تو خط عشق و عاشقی و رابطه با یه مرد ؟ بگم این 9 سال و بریز دور؟ بگم ...

خانوم محترم اولن قضاوت نکن ادمی که من میشناسمش تاریخچه کل خانوادشو میدونم و تربیتش انقدر درست بوده که هیچوقت بحث جنسی و دید جنسی به من نداشته، از بچگیم که ۱۰ سالم بوده و اون ۲۰ سالش به درد و دلام به مشکلاتم گوش داده و منو از خودکشی از دست خانوادم نجات داده و من وقتی بهش گفتم عاشقش شدم که ۱۵ سالم بودو اون ۲۵ سالشه، و قرار بود با یه دختر هم سن من ازدواج کنه با دختری که حسی بهش نداشت و من دخالت کردمو بهش گفتم این دختر با خیانت ولش میکنه اونم ترجیح داد منو از زندگیش خط بزنه تا ورق روزگار چرخید و وقتی ۲۷ سالش شد و اون دختره ۱۷ رابطشون با خیانت از طرف دختره بهم خورد و ما دوباره به عنوان رفیق باهم خوب شدیم حس من بهش همون بود ولی منو رها کرد چون آسیب دیده بودو وقتی ۳۰ سالش شدو من ۲۰ اومد به من گفت من رفتم با کسی که بم حسی نداره چون از ادمی که بم حس داشت خیانت دیده بودم میخواستم ازت مراقبت کنم و نذارم حیوون درونم حس تورو خراب کنه، ولت کردم تا خودم بهت اسیب نزنم و جز صلاحت چیزیو نخواستم و خدا رو شاهد گرفت سر همه چیز.

پس قضاوت و حرفاتونو برای خودتون نگه دارید