2777
2789
عنوان

چرا دیگه هیچکس رمانتیک نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 403 بازدید | 67 پست
آخه الان اونایی که حجاب دارن و نماز میخونن، از بی حجاب ها بدترررر شدن که. همشون برعکس ظاهرشون، کاملا ...

همه جورش میتونه باشه. اما ما باید هم در ظاهر و هم در باطن درست باشیم. ضمنا هیچ وقت در این مورد مطلق حرف نزنید. کی گفته همه چادرها خرابن؟ من هم نمیگم همه بی حجاب ها خرابن. اما فرق با حجاب و بی حجاب (کاری به باطن نداریم) اینه که یکی در ظاهر رعایت کرده شرع رو و اونیکی نه و موجب تحریک و ابندال میشه

الان که وابستت شدم ....😔 آره ... بیچاره فرهاد بیچاره شیرین😔 بیچاره مجنون بیچاره لیلی 😔بیچاره من که ..... 😔❤️

بی تقوایی و بی نمازی و چشم ناپاک متاسفانه در برخی آقایونم هست و همش زنا نیستن.نماز باشه تقوا باشه طر ...

دوست عزیز خیلی از مردهای جنتلمن قدیمی که به زنشون وفادار بودن و خیلی از زنهای خوشتیپ آزاد که به شوهرشون وفادار بودن، اصلا مذهبی نبودن. لطفا همه چیزو به مذهب ربط ندین. به نظرم همین مذهب زوری باعث شده آدما بد بشن. عمیق فکر کن یکم به حرفم.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

قبول امااونهایی که پول دارن چی،مااگه قشرضعیف داریم متوسط وپولدارهم داریم ماچون شهرستان زندگی میکنیم ...

میدونی چرا؟؟؟ چون همین دزدی ها و اختلاسا و دخالت کردن توو شخصی ترین و خصوصی ترین حریم مردم باعث شده کلا همه از دین زده شن وقتی طرف جا نماز آب میکشه وقتی میگن صیغه ۴۰تاش حلالا طیبا دیگه کی انسانیت رو گردن میگیره؟؟

همه جورش میتونه باشه. اما ما باید هم در ظاهر و هم در باطن درست باشیم. ضمنا هیچ وقت در این مورد مطلق ...

ببین موضوع تاپیک من درمورد مردها بود ، ببین چجوری موضوع رو برگردوندی سمت خانوما. لطفا درمورد آقایون نظر بدین.من درمورد خانوما سوال نکردم که. درضمن مرد واقعی اونه که زن لخت بذارن جلوش، تحریک نشه بخاطر عقایدش و بخاطر وفاداریش به زنش. شما نمیتونی همه رو از جلوی چشمت قایم کنی که تحریک نشی.

همه جورش میتونه باشه. اما ما باید هم در ظاهر و هم در باطن درست باشیم. ضمنا هیچ وقت در این مورد مطلق ...

من ی پیرمرد رو میشناسم تا کمر خودشو توو وضو و نماز خفه میکنه ولی زن و دختر ک ببینه ‌‌‌‌‌.......

[QUOTE=367640154]عزیزم اصلا الان خوده باحجاب ها هم از بقیه بدتر شدن که. هرروز صیغه میشن. قدیم باحجاب ها اینجوری نبودن ...[/QUOTکاری به حجاب ندارم جوبدشده مثلا یه زن شوهرش مشکل داره نمیتونه چون جوجامعه واسه مطلقه بدهس،یا خانواده وحامی نداره جدابشه.این خانوم تحمل میکنه یه مدت میگذره میبینه اونهایی که حتی شوهرخوبی دارن بازم رل دارن دارن بهترین زندگی می کنند پس به خودش میگه من چراسختی بکشم هی باخودش کلنجارمیره اخرش میره سمت یه پسر.

قبلا مردا رومانتیک بودن؟؟؟ والا ندیدم...

عزیزم همین ۱۰ سال پیش رو میگم. مردها خیلی جذاب بودن بخدا😍🫠 الان فقط یا پاچه میگیرن یا منتظرم براشون پول خرج کنیم حالم به هم میخوره ازشون

عزیزم همین ۱۰ سال پیش رو میگم. مردها خیلی جذاب بودن بخدا😍🫠 الان فقط یا پاچه میگیرن یا منتظرم براشو ...

قبلا همه چی خیلی بهتر بود 

یادته ۱۳ ب در ۳_۴ تا خانواده با هم میرفتن بیرون سفره مینداختن از این سر تا اون سر میخوردن و میرقصیدن؟؟ الان دیگه نمیشه چون اوضاع اقتصادی نمیکشه مردم هنوز رودروایسی دارن و از پس هزینه ها برنمیاند 

آقاهه عیدی میگرفت برا خانوم کم کم ی انگشتر طلا زنه چقدر پز میداد ۵ سال جوونتر میشد از ذوق ولی الان کی جرئت میکنه بره طلافروشی؟ دل مُرده شدیم رفت

خشت اول چون نهد معمارکج تاثریا میروددیوارکج،همین دزدی ها،اختلاس ها،همه چی باهم دست به دست هم دادت،ما ...

دقیقا

والا قدیم مردهای غیرمذهبی هم وفادار بودن و رمانتیک. به نظرم از وقتی خواستن دین رو بچپونن بهمون، ر...یده شد توی همه چی. 

قبلا همه چی خیلی بهتر بود یادته ۱۳ ب در ۳_۴ تا خانواده با هم میرفتن بیرون سفره مینداختن از این سر تا ...

اره عزیزم وضعیت اقتصادی هم خییییلی تاثیر گذاشته. اما خیلیا هم هستن که پولدارن و متوسط به بالا هستن. اونا هم همینجوری شدن آخه☹️ به نظرم بیشتر تاثیر اینستا هست. میبینی توی اینستا کلی برنامه ساختن درمورد دیت و این چیزا؟ دختر پسر میان همدیگه رو رد میکنن😒همشونم بی ارزش و فکرشون فقط به شکم به پایینه. همین ناخودآگاه تاثیر می‌ذاره دیگه توی فکرمون.

منم تایپیک میزنم مسئله ما حجاب و آزادی ملت نیس ما مشکلی با این قضیه نداریماصل ماجرا رو ول نمیکنیم بپ ...

همه مواردی که فرمودین جز مسائل هستن. حالا من اشاره به بی حجابی و بی تقوایی کردم که ریشه خیلی از مشکلات اخلاقی و زناشویی هستن شما اشاره به اختلاس و احتکار و .... کردی شاید نفر سومی بیاد و چند مورد دیگه رو هم اشاره کنه و این حرفای منو زید سوال نمی‌بره. همه جز مشکلات هستن اما در مواردی که من گفتم ، خود شخص کاملا دخیل هست و ما میتونیم در اینجا که بستر پر مخاطبی هست فرهنگ سازی کنیم و همدیگه رو به رعایت تشویق کنیم

الان که وابستت شدم ....😔 آره ... بیچاره فرهاد بیچاره شیرین😔 بیچاره مجنون بیچاره لیلی 😔بیچاره من که ..... 😔❤️

دوست عزیز خیلی از مردهای جنتلمن قدیمی که به زنشون وفادار بودن و خیلی از زنهای خوشتیپ آزاد که به شوهر ...

حرف شما غلط نیست. در هر دو مورد داشتیم ....

اما رعایت کردن خیلی بهتر از رعایت نکردنه، یه نگاهی به مترو بنداز فقط .... عادی انگاری چشم چرانی و بی حجابی و بی حیایی موج میزنه ....