2777
2789
من پنج هفته🤣

مبارکههههه😍😍😍😍😍😍

آماده باش که راه پرچالشیه ولی از پسش برمیای

شیرین و باحال

خصوصا از هفته ۲۰ که تکون میخوره

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
اونم معلوم نیس باشه یانه رفتم سونو گفت ساک خالیه کیسه زرده تشکیل نشده 😢

حداقل ۴ هفته دیگه برو بچه فرصت کنه تشکیل بشه

فقط 3 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخمل نازم منو داداشی بی صبرانه منتظر اومدنت هستیم 😘😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۸هفته میری میگه قلب و همه چی تشکیل شده

نگران نباش

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲

زود رفتی شاید براساس پریود پنج هفتته ولی جنینت دیرتر تشکیل شده و سن جنین کمتره من بچم به دنیا اومده ولی کلا سن جنینم تقریبا پنج شش روز با تاریخ پریودم فرق میکرد

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

اثر میکنه اندازه دارو؟بعد عسل صرر نداره تو بارداری؟

نه چه ضرری؟

بیش از حد که نخور

مثلا روزی یه فنجون

چند هفته ای؟؟

نه مثل داروک فوری نیست اثرش

حداقل ۴ هفته دیگه برو بچه فرصت کنه تشکیل بشه

آخه می‌دونی دکتر گفت برو سونو ببینم خارج رحمی نباشه. رفتم اینجوری هم استرس داد بهم دکتر سونوگرافی گفت پوچه خونریزی هم اطراف ساک می بینم صدرصد میوفته

اره خداروشکر سالمهمن قبلا سابقه سقط وزایمان زودرس داشتم تا۳۳هم خیلی عجیب بود یه دنده رفتم بدون شیاف ...

ماشاالله

خداروشکر هردو سالمید همین کافیه

یه تجربه ی شیرین بعد از اون تلخیا😍

آخه می‌دونی دکتر گفت برو سونو ببینم خارج رحمی نباشه. رفتم اینجوری هم استرس داد بهم دکتر سونوگرافی گف ...

توکل بخدا استرس از همه چیز بد تره فکرای منفی از خودت دور کن

فقط 3 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخمل نازم منو داداشی بی صبرانه منتظر اومدنت هستیم 😘😍

زود رفتی شاید براساس پریود پنج هفتته ولی جنینت دیرتر تشکیل شده و سن جنین کمتره من بچم به دنیا اومده ...

آخه من اصلا پریود نشدم از شهریور 😂ولی خب می‌دونم ک همین ماه گرفته خداکنه همینطور ک شما میگی باشه 

مرسی عزیزدلم اره واقعا سخته 😂همون از اولش دارم استرس میکشم

استرس برای بارداری سممممممهههههه

هم به جنین آسیب جدی میزنه هم ب خودت