2777
2789
تو همین سایت بعضیا گفته بودن عسل خوب نیست تو بارداری۱۸ هفته

من ک دکتر بهم نگفت نخور

سایت رو ول کن

از دکترت بپرس

حتی گوگل رو هم بیخیال باش

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آخه من اصلا پریود نشدم از شهریور 😂ولی خب می‌دونم ک همین ماه گرفته خداکنه همینطور ک شما میگی باشه

آهان انشالله همه چیز به خوبی پیش بره

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

آخه می‌دونی دکتر گفت برو سونو ببینم خارج رحمی نباشه. رفتم اینجوری هم استرس داد بهم دکتر سونوگرافی گف ...

خدا بخواد تشکیل میشه و میمونه

۱٪ هم نشه دوباره اقدام میکنی

غم چیو میخوری عزیزم نگران هیچی نباش

مطمئن باش خدا برات بهترین هارو رقم میزنه

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
اره واقعا سعی میکنم ک بیخیال شم تا بگذره

آره

ب چیزای خوب فکر کن

از خدا حال خوب بخواه

با همسرت زیاد حرف بزن

راجع ب هورمونای بارداری و احوالاتت بخون

هرچی آگاه تر باشی راجع ب بارداری آروم تری

منم تو 34هفته هستم سخت میگذره فعلا دارم خونه تکونی میکنم هرروز یه جایی تمیزومرتب میکنم کم مونده چون ماه دیگه زایمانمه به امیدخدا 

فقط 6 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا بخواد تشکیل میشه و میمونه۱٪ هم نشه دوباره اقدام میکنیغم چیو میخوری عزیزم نگران هیچی نباشمطمئن با ...

انشاالله عزیزم.😢آدم ده تا بچه هم نداشته باشه یکی بخواد اینجوری بیوفته خیلی غصه میخوره خدا ب داد دل بقیه ک بچه دار نمیشن برسه انشاالله ک دامن همه سبز بشه.واقعا چی میکشم😞

آرهب چیزای خوب فکر کناز خدا حال خوب بخواهبا همسرت زیاد حرف بزنراجع ب هورمونای بارداری و احوالاتت بخو ...

یکسره ک گوشی ب دستم شاید باور نکنی من بچه سوممه😅😅😅😅خدا خواسته شد اولش ناراحت شدم ولی الان دارم می میرم ک برم سونو بگن قلبش میزنه خدا بدجور گذاشت تو کاسم گفت حالا ناراحت میشی پس استرس بکش😅

انشاالله عزیزم.😢آدم ده تا بچه هم نداشته باشه یکی بخواد اینجوری بیوفته خیلی غصه میخوره خدا ب داد دل ...

مطمئن باش خدا اگه از کسی چیزیو بگیره هم صبرشو بهش میده هم جایگزینش چیزای دیگه میده

ان شاالله هرکس همون چیزی براش رقم بخوره ک صلاحشه

انقدرا بزور چیزیو ک خواستنو بدست آوردن و بعد پشیمون شدن

ان شاالله همه دلخوش و آروم باشن عزیزم

شما هم اصلا ناراحت نباش و استرس نگیر

بسپار بخدا و بگو من از خودت یه بچه ی سالم و صالح میخوام ک تو روند بارداری و بعدش خودمم سالم باشمو حالم‌خوب باشه

یکسره ک گوشی ب دستم شاید باور نکنی من بچه سوممه😅😅😅😅خدا خواسته شد اولش ناراحت شدم ولی الان دارم م ...

خدااااات وشکر دوتا بچه ی ناز داری پس😍😍😍😍

خدا هر ۳تاشونو حفظ کنه😍

مطمئن باش خدا اگه از کسی چیزیو بگیره هم صبرشو بهش میده هم جایگزینش چیزای دیگه میدهان شاالله هرکس همو ...

مرسی عزیزدلم چقد شما خوب صحبت می‌کنی 🥰🥰🥰خدا انشاالله نی نی قشنگتو سالم و پرروزی بزاره تو بغلت😘

مرسی عزیزدلم چقد شما خوب صحبت می‌کنی 🥰🥰🥰خدا انشاالله نی نی قشنگتو سالم و پرروزی بزاره تو بغلت😘

ممنونم گلم نظر لطفته😍😍

ممنون بابت دعای قشنگت

من اولین تجربمه

دعا کن زایمان راحت و بی دردسری داشته باشم

😍