2777
2789
عنوان

سیاست رفتاری با مادرشوهر سلیطه و وابسته

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 36 پست

محبتش درچه حده ک اذیتت کرده گلم؟ 

۲۵ دی نوبت سنوی قلب نی نی دارم میشه دعا کنین برای نینیم🥲تشکیل نشد که نشد سقط شد .😭 خداحافظ جوجه من باران باش و ببار ،نپرس کاسه های خالی ازآن کیست♾️ویران شده را حوصله ی منت معمار نباشد!!⚕️🎶
واسه ما که سالهاست بیشتر شده که کمتر نشده

خدا صبرت بده

ما اوایل هر روز کارش این بود که پسرش نباشه غذا بهش نمیچسبه و نباشه چای نمیخوره و نباشه ... یه وضعی بود که بیا و ببین کم کم تمام شد خدا را شکر 

خدایا با وجود نی نی سایت واقعا به ظهورت نیازمندیم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ولش کن شما هم مثل دخترش بشو و عاشقش باش مطمئن باش عاشق شما هم میشه مادره دیگه.مادرا هر روز یه داستان ...

خودتون بهتر میدونید زندگی ای که با سختی جمع شده رو راحت از دست نمی‌دن!!! 

انقدری دخالت و محبتش زیادی و بیش از حده که دارم به جدایی فکر میکنم دل می‌کشنه! به من بی توجهی میکنه!

خدا صبرت بدهما اوایل هر روز کارش این بود که پسرش نباشه غذا بهش نمیچسبه و نباشه چای نمیخوره و نباشه . ...

هرروز باید پسرش بهش سر بزنه سر نزنه زنگ میزنه به من شکایت میکنه،شوهرم میره سر میزنه به من نمیگه بگه هم من چیزی نمیگم منم سالهاس کاراشون برام مهم نیس ،یدفعه دستش سوخته بود زنگ زد به من گفت فلانی ازاون روز که اومده پماد سوختگی واسه من آورده دیگه نيومده سربزنه،حالا پماد سوختگی رو همون دیشبش منو شوهرم بیرون بودیم براش برده بودیم من نرفتم خونش فک کرده بود من نمیدونم،اینو از قصد گفت منو حرص بده چون من یه بار خونش بودم دستم سوخته بود شوهرم اومدفقط نگاه کرد هیچی نگفت،۱بارم من زنگ زدم شوهرم جواب نداد مادرشوهرم که زنگ زد جواب داد وای نمیدونی زنک چه ذوقی میکرد 

هرروز باید پسرش بهش سر بزنه سر نزنه زنگ میزنه به من شکایت میکنه،شوهرم میره سر میزنه به من نمیگه بگه ...

خدا صبرت بده خواهر جون موندم چی بگم☹

خدایا با وجود نی نی سایت واقعا به ظهورت نیازمندیم