من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
واقعا تو زندگی همیشه امیدم به خداس ولی میگم شاید نمیخواد بده دیگه چیکار کنم
همیشه امیدت بخدا باشه و دلتو روشن کن که میده اما اگه درصدی هم نداد،بازم راضی باش که خداوند قطعا بهترینارو واسمون میخواد.
گاهی ما عسل شیرین از خدا میخوایم و هی میگیم چرا نمیده،اما فقط خداوند میدونه اون عسل زهرآگین هستش و نباید بخوریم ازش!
به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲
حضرت یعقوب زمانی به حضرت یوسف رسید که ازش دل کند..تو هم دل بکن بهش فکر نکن..حداقل مشغله ذهنی اولت نب ...
خیلی سخته نمیدونم چجوری دل بکنم
تا میشنوم کسی باردار شده یا زایمان کرده یا خانوم باردار میبینم یا بچه یا تو تلویزیون سریع بهش فکر میکنم خیلی حساس شدم نمیدونم چیکار کنم مدام تو نت و نی نی سایت سرچ میکنم اعصابم دیگه نمیکشه