2777
2789
عزیزم باید از همه چیز و همه کس ببُری جز از خدا...خدای مهربون با هیچکسی مشکل شخصی نداره و احساسی نیست ...

واقعا تو زندگی همیشه امیدم به خداس ولی میگم شاید نمیخواد بده دیگه چیکار کنم 

به تعداد نفس های تمام عمرم خدایا شکرت❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همون  طور  که  ما  با مجردی  کنار  اومدیم

فقط 6 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
۲۰ سوالی میپرسی ؟گرفتن این اطلاعات اسی به چه دردت میخوره

حضرت یعقوب زمانی به حضرت یوسف رسید که ازش دل کند..تو هم دل بکن بهش فکر نکن..حداقل مشغله ذهنی اولت نباشه..مطمین باش بهش میرسی و بچه دار میشی..

ادرسشو میگی عزیزم یا اگر شماره ای ازش داری؟ ناباروری زن یا مرد رو هردو میتونه درمان کنه؟

هر دو رو درمان میکنه.

شب براتون شماره اش رو میفرستم. 

کیانپارس مطب داره،  ادرس دقیقش رو. نمیدونم. ولی شماره تماس رو براتون میفرستم حتما

همسرتون قدر میدونه؟منم همسرم بچه دار نمیشه و خودمو با درس پشغول کردم تا استخدام شدم الان همه چیز دار ...

اگه  شرایط  داری  جدا شو برای چی  باید  پاش  بمونی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
نه جانم خدا رو شکر ذخیره ات بالاس فقط بگو مرکز ناباروری رفتی ؟

مرکز ناباروری نه ولی این دکتری که میرم پروفسوره تو مرکز ناباروری هم فعالیت داره یعنی کارش ای وی اف و این چیزاس

هعیی

🙁🙁❤️

1
5
10
15
20
25
30
35
40
واقعا تو زندگی همیشه امیدم به خداس ولی میگم شاید نمیخواد بده دیگه چیکار کنم

همیشه امیدت بخدا باشه و دلتو روشن کن که میده اما اگه درصدی هم نداد،بازم راضی باش که خداوند قطعا بهترینارو واسمون میخواد.

گاهی ما عسل شیرین از خدا میخوایم و هی میگیم چرا نمیده،اما فقط خداوند میدونه اون عسل زهرآگین هستش و نباید بخوریم ازش!

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

حضرت یعقوب زمانی به حضرت یوسف رسید که ازش دل کند..تو هم دل بکن بهش فکر نکن..حداقل مشغله ذهنی اولت نب ...

خیلی سخته نمیدونم چجوری دل بکنم 

تا می‌شنوم کسی باردار شده یا زایمان کرده یا خانوم باردار میبینم یا بچه یا تو تلویزیون سریع بهش فکر میکنم  خیلی حساس شدم نمیدونم چیکار کنم مدام تو نت و نی نی سایت سرچ میکنم اعصابم دیگه نمیکشه