2777
2789
عنوان

سیاست رفتاری با مادرشوهر سلیطه و وابسته

| مشاهده متن کامل بحث + 415 بازدید | 36 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شوهرتون قبل ازدواج با شما هم از این میزان عشق و توجه مادرانه بهره مند بوده یا نه بعد زن گرفتنش شده پ ...

والا محبت و علاقه بینشون بود !

اما الان که ازدواج کردم انگار داره اذیت میکنه بخاطر وجود من ! 

منی که حس می‌کنه پسرش رو گرفتم ! 

محبتش و دخالتش واقعا داره باعث جدایی و طلاق ما میشه ! 

انقدری مادرشوهرم وابسته ست شوهرم نیست !

محبت چیکار میکنه؟میچسبه به پسرش مثلا؟هفته ای 6 بار زنگ بزن بگو مامان جون دلمون براتون تنگ شده ما شام میایم پیشتون.یه دو هفته که اینجوری کنی خودش میکشه کنار. برو بندالش شو دست به سیاه سفیدم نزن. یا بگو فلانی(شوهرت) دلش تنگ شده ما امشب خونتون میخوابیم. دوباره صبونه بخواد بده

والا محبت و علاقه بینشون بود !اما الان که ازدواج کردم انگار داره اذیت میکنه بخاطر وجود من ! منی که ح ...

خوب همون مهمه که شوهرت وابسته نیست بزار انقدر کرم بریزه تابمیره

اونم اشتباهه

هر کسی جایگاه خودش رو داره همسر ایشون باید بتونه مدیریت کنه همسر جای خودش مادر جای خودش...

به خاطر اینکه استارتر کمتر اذیت بشه اگه تصور کنه نسبت مادر و برادر خودش رو قلبش کمتر می شکنه

من همیشه با این روش آرامش می گیرم

اول زندگی واقعا این وابستگی آزار دهنده است بعدا کمرنگ میشه.

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 58کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم(رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم هدف 5: 62کیلوگرم  هدف 6: 60کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

کاش مادرشوهرا فقط محبت کنن دخالت ودشمنی نکنن

عزیزدلم...گاهی فقط تصور اشتباهه که کسی باما دشمنی داره

فقط باید یکم منطقی تر نگاه کرد و اگر واقعا بدی بود حلش کرد🥰💕🦋

خانم معلم آینده💕🦋