2777
2789
عنوان

شما مرغ زرشک پلو رو چطور درست میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 640 بازدید | 54 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مرغ رو میذارم تو آب وفتی آب جوش اومد۲۰ دقیقه الی ۳۰ دقیقه میذارم بپزهچوب دارچین هم البته میذارمآب با ...

اسی حتما حتما حتما این کار رو یبار دقیق و مو ب مو انجام بده

متوجه میشی ک چقد خوشمزه میشه

آب مرغ‌ها رو نباید بریزی

اگه توجه کنی، من گفتم بعد سرخ کردن دوباره میذارم تو همون آب اولی ک نیم ساعت پختن

اسی من اوایل ازدواجم خیلی دستور غذاهارو دست کاری میکردم! مثلا محال بود 10 بار خورشت قیمه درست کنم، دوتاش شبیه هم بشه! برای همین دستوراشون یادم نمونده، وگرنه یبار مرغ درست کردم، به طرز عجیبی خوشمزه شد! در حدی که هم خودم هم شوهرم موی تنمون از خوشمزگیش سیخ شد! انقدرررر اعصابم خورد بود که دقت نکردم چجوری پختمش! هیچوقتم نتونستم مثل اون مرغامو درست کنم!

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

بازم کمه این مرغ خوراکه نه زرشک پلو

بابا کی گفته مرغ خوراک چیه مگه خوش هویج سیب زمینی داره

نه آنقدر واس،من آب انداخته بود مجبور شدم درش باز بزارم

مرغ با رب هم اونقدری آب نمیزارن کنارش که یکم سس داره

سس این زعفرانیه

حالا هرجور شما دوست دادی درست کن ولی خوراک مرغ نیست اسمش

اسی من اوایل ازدواجم خیلی دستور غذاهارو دست کاری میکردم! مثلا محال بود 10 بار خورشت قیمه درست کنم، د ...

منم ی بار مهمون داشتم مرغم به حدی خوشمزه شد که همه سر سفره گفتن دستورشو بگو و به حدی تعریف کردن که نگو.منم یادم نمیاد فقط یادم میاد آلو سیاه انداختم تو آبش و کمی گلاب زدم

ششمین کاربری 😒

منم ی بار مهمون داشتم مرغم به حدی خوشمزه شد که همه سر سفره گفتن دستورشو بگو و به حدی تعریف کردن که ن ...

من از این به بعد اگر بخوام دستورارو تغییر بدم حتما یادداشت میکنم

منم یادمه گوجه سبز انداخته بودم توی مرغم! ولی خب چیزای دیگه هم بوده که من یادم نمیاد

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم