2777
2789
عنوان

نمیدونم واقعا با این شوهرم چیکار کنم دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 73742 بازدید | 643 پست

اسی شوهرت دوستت نداره فقط علتش همینه. میخواد عذابت بده . خودشم عقده ای هست. وگرنه هیچ آدم سالمی اینجور رفتار نمیکنه. از اونجایی که جاشو عوض کرده حتما یه شریک جنسی دیگه داره که سراغ تو نمیاد. 

از طرفی هم بهت اعتماد نداره. میترسه نتونی بچه داری کنی.

اینکه مادربزرگشو آورده پیشت حتما هدفدار بوده. خیالت راحت مادربزرگش تا آخر عمر پیشتون میمونه و شوهرتم تا جایی که میتونه ادامه میده کارشو.

رمز گوشی شوهرتو پیدا کن تا متوجه منظورم بشی.

البته خدا کنه اینجور نباشه. ببخشید خیلی رک گفتم. لازم بود بدونی

یا رفیق من لا رفیق له... خدایا نی نی منم به سلامت برسون. (نی نی دنیا اومد خداروشکر سالم و خوبه)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصلا دوست ندارم به طلاق فکر کنم چون تازه ام بچه دار شدم فقط دوست دارم یکم سره عقل بیاد یکم دردم کنه ...

میدونی مشکلت کجاس؟شوهرت فهمیده با یه زن ترسو و بی اعتماد به نفس طرفه برا همین بهت اهمیت نمیده 

تو حاظری هر خفت و خاری. و تحمل کنی ولی یه لحظه هم به جدایی و اعتراض قهر فکر نکنی پس بشین تحمل کن شرایط مثل تو اصلا نیست که تو دنبال یکی مثل خودت میگردی تهیه مسکن مستقل یکی از وظایف قانونی مرده نمیدونستی بدون

بهترین دین انسانیت

عین خانواده شوهر من 

میومدن خونه م یادشون میرفت برن 

پدرشوهرم اومد دوسال موند 

نمیرفت 

اول پیش خودمون بود 

اخر من خسته شدم طبقه پایینو فرش و ...کردیم رفت پایین 

راحت مشروب و تریاک و ...

تا اخر مادر شوهرم اومد ۲۲ روز با جنگ و دعوا بردش 

منم خیلی کشیدم 

خیلی 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰

به شوهرت بگو میخام برم دو هفته بمونم خونه مامانم 

دلم براشون تنگ شده 

به نظرم فاصله برای هردوتون خوبه

و بخاطر نبودنت مامان بزرگتم احتمالا میره

خداوند می بیند و میپوشاند مردم نمی بینند و فریاد میزنند..

بعضی آقایون استرس بچه رو دارن همسر منم اینجوره الان بچم هفت ماهشه فک کنم سر جمع ۷ بارم رابطه نداشتیم آنقدر که خسته از بچه داری و .... هستیم سر بچه اولمم تا ی سال رابطمون کمرنگ بود بعد خوب شد.ممکنه همسرم شام اینجوری باشه 

بعضی آقایون استرس بچه رو دارن همسر منم اینجوره الان بچم هفت ماهشه فک کنم سر جمع ۷ بارم رابطه نداشتیم ...

نه استرس بچه نداره چون زیاد اهله کمک نبست باید حتی بهش بگی یکم بیا بچرو نگه دار کلا یا خونسرده یا اتفاقی پیش اومده

اینقدر که نی نی سایتو زیرو رو کردم یکی مثله من باشه ولی کسی نیست 

خودت کمکم کن🌹

فک نمیکردم تا این حد باشه البته تک پسره یعنی دوتا بچه یدونه خواهر داره فقط

حتما حتما ربیش روان مشاوره خوب برید 

من هر هفته با همسرم میرم 

هیچ قضاوتی نمی کنه 

هیچ راه کاری نمیده 

فقط اجازه میده ، اون احساساتی که در حالت عادی هیچ کس خبر دار نمی شه رو بیان کنی و طرف مقابل در شرایط تو قرار بگیره و درکت کنه 

همین

خیلی بهتر شده 

اما خوب نشده 

احمق‌ها به همین راحتی اداره می‌شوند  استالین دیکتاتور روسیهً ،خواست که برای او مرغی بیاورند او آنرا گرفت در حالیکه با یک دست آنرا میفشرد با دست دیگر شروع به کندن پرهای آن مرغ کرد مرغ از درد فریاد می زد و سعی می کرد از هر راه ممکن فرار کند. پس از پایان کار به یارانش گفت: "حالا ببینید چه اتفاقی می‌افتد" او مرغ را روی زمین گذاشت و چند دانه گندم جلوی او ریخت و از او دور شد همکارانش دیدند که مرغ بیچاره در حال درد و خونریزی او را دنبال میکند استالین با دانه‌های گندم ، مرغ را به هر گوشه از اتاق بسمت خود می‌کشید در همه این مراحل مرغ پی در پی ، او را تعقیب می‌کرد و قدم به قدم همراه او بود!!استالین گفت:مشاهده می‌کنید که مرغ با وجود تحملِ تمام دردهایی که من برای او ایجاد کردم؛ به دنبال من می‌آید  احمق‌ها به همین راحتی اداره می‌شوند!
عزیزم شما کمک خواستی که چه کنم.من نصف نظرها روخوندم هرکسی پیشنهادی بهت داده میگی میترسم.شماکه نمیخای ...

مم مخالفه قهرو دعوام وگرنه یه راه صحبت کردن ملایم با شوهرمو میخوام که نه کدورت فعلا پیش بیاد نه دعوا با خانوادش

خودت کمکم کن🌹