2777
2789
عنوان

شما مرغ زرشک پلو رو چطور درست میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 645 بازدید | 54 پست
اها اندازه ی یک قاشق هم اب لیمو میریزم

پیازشم مثلا برای ی رون ی پیاز 

فقط نکته ی اصلی همین هست که پیازت کمی که شفاف و براق شد مرغ رو اضافه کنی تا با هم سرخ بشن با شعله کم که پیازات نسوزن و کامل کاراملی بشن در نهایت

منظورت ازآب وبریز رومرغات همون سس هست؟بعد چرا وقتی پیاز رنده زدی به سس دوباره پیاز ورقه ای میچینی کف ...

بله همون سس رو باید کاملا بدی روی مرغات 

والا سلیقه ایِ بودن پیاز کف قابلمه ضروری نیست اما خوشمزه میشه

میتونی از اون پیازا برای آب مرغت استفاده کنی در کل خوشمزه میشه 

راستی من دارچین و تخم گشنیز هم استفاده میکنم 

میریزم تو توری میندازم داخل مرغم 

بوی مرغ رو به کلللللل میگیره تضمینی !😆🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب اینا که آب میریزن یا سرخ میکنن اصلا خوشمزه نمیشه

با این روش درست کن من حتی مجلس درست کردم همه تعریف کردن

مرغ و کاملا خشک میکنی با دستمال آشپزخونه.بعد نمک و ادویه جات همه چی می‌مالید روش 

کف تابه بزرگ پر پیاز کلی حلقه میکنی میچینی بهد مرغارو کیپ کنار هم میچینی رو پیازا یه چوب دارچین و یه قالب کره بزرگ هم میزاری رو مرغا

یکمم زعفرون میدی

درش،میبندی

به هیچ عنوان نه آب می‌ریزی نه درش باز میکنی

پنج ساعت بعد دوباره زعفرون میدی حسابی و اون آبی که انداخته می‌ریزی رو مرغا هی

درش،میبندی نیم ساعت بعد یه دو تا پرتغال رو آبش میگیری می‌ریزی رو همه مرغا

درش نمیه باز میزاری آب اضافی بخار شه 

بعد امادست

اونهایی که اول مرغ رو میجوشونن بعد ابشو میریزن و..... مرغشون شاید خوش آب و رنگ شه اما مزه خوبی نداره     من همیشه بعد پخت کامل آب مرغ رو صاف میکنم چون اون پیاز و .... تو آب مرغ خوشایند نیست    آب مرغ رو از اول باید اون اندازه که لازم دارید در نهایت مرغتون آب داشته باشه بریزید آب حتما باید جوش باشه و حرارت پخت مرغ مثل برنج دم کشیدن باشه     غذای مامان بزرگها یادتونه مرغشون با نمک زردچوبه پیاز حتی بدون رب یا با رب  نهایت یدونه هویج   دلیل اینکه مرغتون طعم اصیل ایرانی نداره اینه که خیلی شلوغش میکنید  حتی زعفرون نمیخواد اون زعفرون رو روی برنج بدید طعم زرشک پلو خیلی بهتر میشه     میخوای مرغت خوشمزه بشه اول مرغ رو تو نمک و روغن تفت بده بعد پیاز بریز و تفت بده بعدم زرد چوبه بزن تفت بده بعد رب و یک لیوان آب جوش برای دو نفر  وقتی که جوشید حرارت رو کم کن بزار بپزه وقتی پخت مرغ رو جدا کن ابشو صاف کن دفعه اول اینطور درست کن 

من مرغو سرخ میکنم اول

بعد پیاز رو سرخ میکنم،چند دقیقه آخره سرخ شدن پیازا، زردچوبه،فلفل سیاه و ادویه کاری رو اضافه میکنم

بعدم رب رو اضافه میکنم تا رنگ باز کنه! آخرشم مرغارو اضافه میکنم، بعد از حدود یک دقیقه هم آب جوش رو اضافه میکنم

این حالت عادی و ساده مرغمه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

مال منم زرشک پلو مرغام خوب نمیشه دارم عمیقا پستا رامیخونم ببینم عیب کار من چیه ؟🤔

نظر گیتااااااااا رو بخون ب نظرم بهترین بود 

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری

من همیشه مرغ و با اب لیمو تازه از این لیمو شیرازی ها یا اب پرتقال ملس درست میکنم رب هم نمیزنم مرغ رو هم نمیجوشونم پیاز داغ میکنم یکم روغن اب شد هنوز پیازها خام هستن  مرغو میچینم روی پیاز ها  فقط هم زعفرون میزنم بعدکه خودش دوطرفش با پیازسرخ شد و اب انداخت کمی اب اضافه میکنم تا بپزه ابش که داشت تقریبا کشیده میشد و مرغ هم تقریبا پخته بود  نمک و اب پرتقال و لیمو هم اضافه میکنم میزارم بجوشه تابه قوام بیاد و بعد امادست با زرشک پلو عالیه گاهی داخلش هویچ و سیبزمینی هم میریزم چون همسرم دوستداره که بازم خوشمزه میشه 

خب اینا که آب میریزن یا سرخ میکنن اصلا خوشمزه نمیشهبا این روش درست کن من حتی مجلس درست کردم همه تعری ...

خوشمزه میشه اما خیلی ها زرشک پلو رو خشک نمی‌پسندن با مرغ آب دار دوست دارن این مدل رو ما خوراک میدونیم با نون و سیب زمینی سرخ کرده  این مرغ زرشک پلو نیست 

مرغ رو میذارم تو آب 

وفتی آب جوش اومد

۲۰ دقیقه الی ۳۰ دقیقه میذارم بپزه

چوب دارچین هم البته میذارم

آب باید در حدی بذاری ک تا روی مرغ ها با آب پوشیده بشه. بیشتر نباشه

بعد مرغ ها رو درمیارم

روغن میذارم داغ بشه

مرغ ها رو مثل سرخ کردنی، میذارم تو ماهی تابه

اما نمیذارم کامل سرخ بشن

در حد تغییر رنگ و اینکه وا نرن بر اثر پخت

نیمه سرخ شده

بعد دوباره میندازم داخل همون آب اولی ک نیم ساعت پختن

بعد هوبج و فلفل دلمه میذارم تو روغن سرخ بشه و بعد ب مرغ اضافه میکنم

بعد پیاز میذارم سرخ بشه و بعد ک سرخ شد رب گوجه و زردچوبه هم بهش اضافه میکنم و با پیاز کمی تفت میدمش و بعد ب مرغا اضافه میکنم

نمک و فلفل هم میزنم

بعد یه ساعت میذارم رو شعله ملایم بپزه

حالا دیگه زعفران و گلاب هم اگه دوس داشتی آخرسر بزن

مزه‌ش واقعا عاااااالی و مجلسی میشه

اول مرغاتو بزار با پیاز و برگ بود یه جوش بزنه وقتی هنوز زنده بود سرشون کن دو طرفشون قشنگ  بعد توی یه قابلمه به اندازه مرغات پیاز نگینی خورد کن تفت بده همراه با یک چهارم فلفل دلمه ای و یک هویج دو حله سیر که نگینی باید خورد شه فلفل سیاه نمک زرد چوبه پودر گشنیز و زیره سیاه  رو اضافه کن بزار تفت بخوره دو تا یه قاشق رب بزن بستگی به مارک رب داره بعد آب اضافه کن مرغ هارو بزار توی سس و برگ بو بنداز دو تا اگه دوس داشتی زنجفیل هم خودش نه پودرش یه کوچولو خیلی کم اضافه کن بعد یک ساعت و نیم که مرغ پخت دوباره یک چهارم فلفل دلمه رو اضافه کم به سس و بزار جا بیوفته در آخر موقع سرو زعفرون رو فقط بده روی مرغ هات و داخل سس نریز اینجوری مثل مرغ های  مجلسی  و رستورانی میشه طعمش

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز