2777
2789
عنوان

رودربایستی

169 بازدید | 31 پست

سلام خانما من ی دوس دارم

خیلی دختر خوبیه، دوسش دارم

ولی یسری تفاوت ها داریم با هم.

اون خیلی اهل رفت و آمده من نیستم

اون خیلی خونه داره، من نیستم.

چند وقته همش میگ بیا خونمون بیا خونمون

توقع داره هر هفته با هم رفت و آمد کنیم ، چون بچه هامون تقریبا هم سن اند، بیشتر برای اون دوس داره و اینک تو شهر ما غریبه.

منم هر دفعه گفتم باشه میام..

ولی واقعا نمیتونم هر هفته رفت و آمد کنم 

اونم طفلی خیلی میگ

ولی من خیلی شرایط رفت و آمد ندارم،..

چون هر رفتی ی آمدی داره، من همیشه آمادگی مهمان ندارم، همیشه خونم تمیز نیست.. مسأله بعدی اینک بچه ش یسری رفتار های زشت داره، نمیخوام پسرم یاد بگیره، مسأله سوم اینکه من دارم برای ی آزمونی میخونم ، تا قبول نشدم ، اصلا نمیخوام ب کسی بگم میخونم..ولی باید خیلی بیرون نرم و بیشتر وقتمو بذارم واسه درس خوندن

ولی خب با این دوستم هم خیلی رودربایستی دارم.

نمیدونم چطوری بهش بگم ک نمیتونم زیاد بیام 

نمیخوام دلش بشکنه، چون دختر خوبیه واقعا..

شما بودین چکار میکردین؟

بنظرتون بگم دارم درس میخونم؟؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقدرشرایطت شبیه منه...منم کلا با کسی که کوچکترین محبتی بکنه تو رودربایسیم...

رودربایسی آدمو بیچاره میکنه حالا هرچقدرهم که طرفت خوب باشه..منم پارسال برای آزمون میخوندم همسایمون همش دوست داشت رفت و آمد کنیم من شرایطشو نداشتم و بهشم نگفتم دارم میخونم قبول هم نشدم...

میشه برای شفای خواهرم دعا کنید ممنونم  
رفتارهای زشت بچش چیه؟

بیشتر حسادت

تا من پسرمو صدا میکنم سریع اون میاد بغلم

یا مثلا چند شب پیش با هم مهمونی بودیم کل تایم شام رو دخترش رو پا من نشسته بود ک من نتونم ب پسرم غذا بدم،

رفتار دیگه ش اینه ک خیلی لجبازه و اینک همش جیغ میزنه و گریه میکنه تا بهش بگن ن.

پسر من و دخترش تقریبا دو سال شون هست 

بیشتر حسادتتا من پسرمو صدا میکنم سریع اون میاد بغلمیا مثلا چند شب پیش با هم مهمونی بودیم کل تایم شام ...

من اگر جای شما بودم،صریح بهش میگفتم،من دارم درس میخونم واسه همین الان خیلی سرم شلوغه و نمیتونم خدمت برسم،

اصلا نمیتونم رک باشم.نمیخوام دلش بشکنه

دلش نمیکنه خیلی با احترام بگو من چند وقته دارم درس میخونم باید امتحان بدم  کمتر می تونم بیرون بیام . حالا بعدا که درس هام کمتر شد میام . همین اگر بر بخوره بهش یعنی منطق نداره والا یه آدم منطقی قبول میکنه

خیلی سختهخیلی باهاش رفت و آمد کردی ک قبول نشدی،؟؟

نه ولی همش استرس داشتم کتابامو ببینه یا دخترم بگه مامانم درس میخونه چون یکدفعه مثلا میومد درواحد میزد..به قول شما خیلیم مهربون بودا...

بعداگه میفهمید میگفت از من قایم میکنه درصورتی که وقتی مشخص نیست آدم قبول میشه یا نه بنظرم لزومی نداره تو بوق و کرنا کنه...

خیلی سختهخیلی باهاش رفت و آمد کردی ک قبول نشدی،؟؟

بعدش چون ایشون زن خانه دار بود و دغدغه فکری نداشت همیشه خونه تمیزو مرتب بود ولی اون چندماه که من درس میخوندم خونم مثل بمب ترکیده بود فقط ظاهری یکم میتونستم تمیز کنم اونم کلی ازم وقت و انرژی میگرفت از مطالعه جا می موندم