مرغ رو میذارم تو آب
وفتی آب جوش اومد
۲۰ دقیقه الی ۳۰ دقیقه میذارم بپزه
چوب دارچین هم البته میذارم
آب باید در حدی بذاری ک تا روی مرغ ها با آب پوشیده بشه. بیشتر نباشه
بعد مرغ ها رو درمیارم
روغن میذارم داغ بشه
مرغ ها رو مثل سرخ کردنی، میذارم تو ماهی تابه
اما نمیذارم کامل سرخ بشن
در حد تغییر رنگ و اینکه وا نرن بر اثر پخت
نیمه سرخ شده
بعد دوباره میندازم داخل همون آب اولی ک نیم ساعت پختن
بعد هوبج و فلفل دلمه میذارم تو روغن سرخ بشه و بعد ب مرغ اضافه میکنم
بعد پیاز میذارم سرخ بشه و بعد ک سرخ شد رب گوجه و زردچوبه هم بهش اضافه میکنم و با پیاز کمی تفت میدمش و بعد ب مرغا اضافه میکنم
نمک و فلفل هم میزنم
بعد یه ساعت میذارم رو شعله ملایم بپزه
حالا دیگه زعفران و گلاب هم اگه دوس داشتی آخرسر بزن
مزهش واقعا عاااااالی و مجلسی میشه