2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه دختره تو اینستا هست اسم سودا‌ دوست پسرش حامد

خیلی فیلم و عکسای مسخره ایی میزاره

از این دسته آدما زیاد شدن تو اینستا

نمیدونم والا بازم زندگی خودشونه

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

منم عمه شوهرم همین مدل بود البته احساس خیلی نزدیکی به شوهرم می کرد همچین ک گاهی سینه شوهر منو میگرفت ...

منم  رابطه را تا بیییخ از قصد قطع کردم، ی چی گغتم بهش ک بره پشت سرشم نگاه نکنه... واقعا خیلی بی تربیت و بدآموزی داشت  خیانت  دزدی  دوبهم زنی براش مث آب خوردن بود..‌‌

مسخرم نکنیدشوهر سابقمسرم کلاه گذاشت از لحاظ مالیبعد یک نقشه کثیف برام کشیدو نگم بهترهنباید اینجا آدم ...

بمیرم برای دلت خواهری ک حتی مجازی هم ترس از گفتن داری...رمیرم برای درد دلامون ک تمومی نداره

یکی از هم اتاقی هام بدون شرت با کلی پشم تو اتاق میچرخید بعد اگر دلش میهواست لباس میپوشیددو روزه اتاق ...

هم اتاقی های منم خیلی بی حیا بودن 

سال اول دانشگاهم که یک خوابگاه دیگه بوده دخترها جای خصوصی‌شون هم رو به هم دیگه نشون میدادن 

حتی یه دختر تو حموم بود ولخت از حموم اومد بیرون

🔵درخواست دوستی آقایون 🔵 = رد  .   ★🌙  .  •  °      •      ‌. ★🌙   •     ★    .   .    ★     •   .   ★     .   •   °    ★    .  ★    °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙  .   ★   .   .   •    ★  .  
چه بی ربط

ینی خودت دور از جون همچین شرایطی باشه و کمک کنی تو مراسم و جاریت بشینه تکونم نخور قشنگ غذاشم بخوره برع 

بچه هاشم ول کنه تو جمعیت کاری هم نکنه و شلوغ بازی در بیارن 

زورت نمیاد؟؟عجب😂😂نی نی سایتی ها شدن پیامبر صبر

چرا چیکار میکرو مگه

همه کار از روی حسادت در حق همه به هیچکس رحم نمیکنه حتی طرف هزاران خوبی بهش کرده باشه ابروشو خریدم نزاشتم بی ابرو بشه شوهرش دادم به زور حتی یک خواستگار نداشت خانوادش خواهش کردن منم کردم بعد هفت سال حدودا چندروز پیش فهمیدم چه تهمتا وحرفا واسم درست کرده که حتی توانشو ندارم ثابت کنم داغونم منی که انقدر ابروم واسم مهم بود این با تمام وجود تلاش کرد که ابرومو ببره ومن به جدایی فکر میکنم تاپیک اخرمو بخونی میفهمب

خدا چه قشنگ میگه:اگر عالم و آدم مخالفت باشن!فقط کافیه من بخوام میرسونمت، مطمئن باش

یه آقایی که برای اینکه مهریه و نفقه نده و زنشو تهدید کنه به آبروریزیبه دوستش گفت نصفه شب بره تو اتاق ...

خدا لعنت کنه همچین مردایی رو...خدا ازشون ب باطن پنج تن نگذره من ک غریبم خونم ب جوش اومد خود خانمه بدبخت چی کشیده...بمیرم براش

هم اتاقی های منم خیلی بی حیا بودن سال اول دانشگاهم که یک خوابگاه دیگه بوده دخترها جای خصوصی‌شون هم ر ...

من دانشگاه بودم بوه ها گفتن هم اتاق جدید اومده برلت رسیدم خوابگاه در رو که باز کردم این خانم یک سوتین تنش بود بدون شرت ایستاده بود داشت ارایش میکرد هنگ کردم در  رو بستم رفتم بیرون چند دقیقه دیگه رفتم دیدم همون شرایطه دختره گفت چرا فرار کردی اول فکر کردم اشتباه اومدی....شرایط بدی بود پس فرداش کلا رفتم از پیشش

نمیدونم چرا این مدلی هستن بعضیا

لعنت به ذات و وجودت افغانی....