2777
2789

شوهرم ی دوستی داشت با خانومش میومدن اونجا خیلی خانومه بی حیا بود جلو شوهر من به شوهرش می‌گفت پاشو بریم خونه بچه ها رو بخوابونیم  دلم...میخواد 

یا مثلا زنگ میزد من حموم بودم بچه هام جواب میدادم شب میومد اونجا جلو شوهرش می‌خندید می‌گفت اوه اینا دیشب برنامه داشتن امروز. حموم بوده چاینا

دیگه نذاشتم بیان خونمون

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شوهر عمم🥲می‌گفت یه دختر خوشگل برا پسرم ی زن خوشگل برا خودم😐بگیرم،درحالی که زنش زندی و میشه عمه ما

این ک هیچی هست پدرشوهر من تو جمع ب پسر جاریم میگه ممد مگه نگفتم ی دختر خوب پیدا کن ک مادرخوبی داشته باشه من مادره رو بگیرم تو دختره رو...قش قش همه با عروس و پسرای بزرگ میخندن مادرشوهرمم لیسه مزره از بس میخنده...🙁

خواهرشوهر بزرگم،براش مهم نیست چند نفر نشسته ان،به شوهرش فحش های زشت میداد

یکی از اقوام ما هم مدام‌جلوی همه ب شوهرش بد و بیراه میگه، جالبه شوهرش خوشش میاد و میخنده، انگار حرف عاشقانه بهش میزنه😑

این ک هیچی هست پدرشوهر من تو جمع ب پسر جاریم میگه ممد مگه نگفتم ی دختر خوب پیدا کن ک مادرخوبی داشته ...

اتفاقا برا ماهم اینطور میگه من نخواستم باز منم یهو آشنا پیدا بشه🫠ولی واقعا بدم اومد از شخصیتش

جانِ هر زنده دلی، زنده به جانی دگرست...

بی حیایی نیست شاید بچه ش کوچیکه نتونه

بی حیایی شاخ دم نداره ...میتونه بفکر شکمش باشه ولی نمیتونه بچشو کنترل کنه ول نچرخه شاش نکنه رو سر این اون ..وای 😂😂🤮هنوز یادش نیوفتم چندشم میشه ..ایییی خداروشکر شوهرم متنفره ازش وگرنه مجبور بودم سال ب سال اینو ببینم ..اصلن رابطه نداریم 

شوهرم ی دوستی داشت با خانومش میومدن اونجا خیلی خانومه بی حیا بود جلو شوهر من به شوهرش می‌گفت پاشو بر ...

خوب کردی همین میشد بلای جونت فردا....اصلا با رفیقای شوهرت رفت وامد خانوادگی نکن اصلاااا

بدم میاد ازاین زنهایی که چندزن تعریفی میکنن پیششون میرن میزارن کف دست شوهره

خب چیکار کنم بدت میاد؟ 

به من چه؟ 

منم چندشم میشه از کسی که میاد بالا پایین روابطشو توی جمع جار میزنه. 

هرچند که من برا شوهرم تعریف نکردم فقط گفتم بی‌ادبن.