2777
2789

خواهر من فحش نمیده ولی یهو برمیگرده به عموم پنجاه سالشه  روز قبلش با یه خانمی عقد کرده بود میگه چطور بود دیشب خوش گذشت؟

یا یهو وارد جمع میشه به پسر داییام که مثلا نوجوون ترن میگه چطورید گروه پسران باکره

یا برادرم اوایل دوست دختر نداشت بهش میگفت میخوای با پسر امتحان کنی من ازت حمایت میکنم

قشنگیش به همینه خدا بهت نمیگه یهو غافلگیرت میکنه ...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دختر مطلقه ی همسایمون  که  صیغه ی  مرد متاهل شده خانمه مرده هر روز میاد در خونه ی  همسایمون اصرارش میکنه  که مریضم  گناه دارم رحم کن از زندگیم برو بیرون  ولی عین خیالشم نیست اربعین با مرد رفت کربلا  و  چه بلاها ی سر شوهر سابقش اورد 

جاریم بود ...تو مراسم ختم پدر شوهرم دست ب هیچی ک نزد آبرومون برد فقط دنبال غذا بود ..سری میومد غذاشو میگرفت میرفت با بچه هاش ی گوشه مینشست میخورد ..این هیچ 

وای مامی نکرده بود بچشو شاش میکرد اینور اونور 🤢🤮🤮🤮

شوهرم کفری شده بود چند بارم ب داداشش (شوهر جاریم)تذکر داد خانمت جم کن ببر خونت ...وای چندشه 

یه زن میشناسم تو عشیره ی محترمیه ....زنهای اون فامیل همشون خونه نشین و سرشون به شوهر و بجه و سفر وخوشی گرمه اما این زن تمام بدی هایی که یک زن میتونه رو انجام میده‌ تو جوونیش با یک گروه خلاف همدست بود زندان افتاد چند بار .... کچلش کردن چند سال حبس شد ادم نشد ...خانوادش خواستن بکشنش چون از هیچ کاری ابا نداشت شوهرشم مثل خودش بود... شوهرش مرد اینم الان گروه تشکیل داده زن ساعتی میاره برای مردا .... بچه هایی هم که بزرگ کرد همه بدرد نخورن و زندگیشون پر از مشکلات و جریاناته ....اصن یه وظعی.... ولی ببینیش نمیگی این زن ۷۰ سالشه انگار ۴۰ سالشه با همه میگه میخنده انگار ن انگار

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .

عو عی عا عی عو عو

چرا از تاپیکی خوشتون نیومدنی بی فرهنگ میشید.  فحاشی .دعوا .    مسخره کردن فردی که مشکلش رو بازگو کرده.  نمک پاشیدن رو زخم دل کسی که درد و دل کرده.    از تاپیک خوشتون نیومد بک بزنیدو برید.و استارتر رو اذیت نکنید.کمک نمیکنی راهنمایی نمیکنی نکن اشکال نداره ولی طرفم اذیت نکن بی فرهنگ نشو

عمه شوهرم حرفای خیییلی زشت پیش شوهرم میگفت از رابطه دیگران و......

منم عمه شوهرم همین مدل بود البته احساس خیلی نزدیکی به شوهرم می کرد همچین ک گاهی سینه شوهر منو میگرفت می کشید جلوی من خداراشکر رابطه تابیخ قطع شد