2777
2789
عنوان

بالاخره با شوهرم راجب خیانتش صحبت کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1144 بازدید | 83 پست
گفت تو هیچی کم نداری و برای من از همه دنیا بهتر بودی و اگه کاری کردم از لاشی بودن و هول بودنه خودمه

خوبه فهمیده دیگه ‌.

اگ میدونی ادم میشه بمون .

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊

یکی از اقوام ما هم بعد ازدواجش خیانت کرد ولی چون خودش پشیمون‌بود دیگه تکرار نکرد الانم خیلی میگذره و ...

کسی که یبار مزه خیانت بره زیر دندونش بار هم تکرار میکنه ،فقط اینبار زرنگتر میشه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

گفت تو هیچی کم نداری و برای من از همه دنیا بهتر بودی و اگه کاری کردم از لاشی بودن و هول بودنه خودمه

عوضی چقدرزبون بازه وباسیاسته ها تعهدبگیرازش اگ دوراینکارانمیره ببخش وامیدخدا شایدترک کرده و پشیمونه انسانه دیگه ممکن الخطاست 

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

حق داری واقعا شرایط سختی داری اگه قبل از این ماجرا همسر خوبی بوده یکم به خودت فرصت بده شاید با گذشت ...

نه تو محبت نه تو رابطه برای من کم نداشته بود برای همین شک نکرده بودم ،ولی دیگه نمیشه ببخشم چون غرورم خورد شد

منظورت اینه به خانواده ها چیزی نگم

نه نگوووو بزار بین خودتون بمونه اگه تا الان چیزی نگفتی نگووو بدترین کار را کرده و لیاقت بدترین ها را داره  از گناهش نگذر ولی از آبروش بگذر .

اگه دوست داشت شب کنارش نمیخوابید

به دل تو و این روزا فکر میکرد

به ابروش فکر میکرد

اسی بخدا من به هیچکس پیشنهاد طلاق نمیدم حتی کتک زدن و اعتیاد

فقط خیانته که هیچ بخششی نداره

پایان آمد این دفتر حكایت همچنان باقیست...این کاربری بسته شد خدانگهدار همگی
کسی که یبار مزه خیانت بره زیر دندونش بار هم تکرار میکنه ،فقط اینبار زرنگتر میشه

حالا شاید ولی این واقعا خوب شد.‌چون‌سرکارش که با برادرش هست و رفت و برگشت با هم هستن.‌میاد هم‌کلا خونه هست اصلا‌جایی نمیره بدون‌زن و بچش.‌گوشی اش اصلا رمز نداره.من فکر میکنم اونقدر عذاب وجدان‌گرفته و چسبیده به زندگی اش. شایدم قدر زنش و فهمید. ولی همه هم اینجور نمیشن خوب

منظورت اینه به خانواده ها چیزی نگم

اسی ببخشید الان ناراحتی وحاش نیست ولی برام سوال شد شما ۱۷روز قبل تاپیک زدین که عقد هستین وهمسرتون نماد پیشتون ☹☹

چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔
خدابه دلت صبر بده فقط میدونم قبلا که مردم یه اعتقاداتی داشتن زندگیا خیلی قشنگ ترو پررنگ تر بود با ای ...

خودش هم گفت تو هیچ کمبودی نداری ،من بد کردم و تو ذره ای بدی و کاستی تو وجودت نیست

ممنون عزیزم

ولی کاش براش بد بودم که الان اینحوری نمیسوختم