2777
2789
عنوان

بالاخره با شوهرم راجب خیانتش صحبت کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1107 بازدید | 83 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه فرقی می‌کنه؟

نمیدونم 

من شنیدم باید دست خانوم باشه... بخاطر مهریه و اینا 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
عوضی چقدرزبون بازه وباسیاسته ها تعهدبگیرازش اگ دوراینکارانمیره ببخش وامیدخدا شایدترک کرده و پشیمونه ...

درسته به شدت  زبون بازه ،دیگه هیچ امیدی به زندگیمون نیست

طلاق ب ای راحتیانیس من چشیدم چ هاک کشیدم پس براحتی طلاق نگوسعی کن بسازیش

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

چرا رد بشه؟اگه من درخواست بدم و اون با درخواستم موافقت کنه چی

اون رد نمیکنه قاضی رد میکنه

وقتی حاضره طلاقت بده بیاد توافقی طلاق بگیرید الکی خودتو خسته نکن خیلی اذیت میکنن از طرف زن باشه مهذیه اینام کم میبرن وقتی از طرف زنه

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم
نه نگوووو بزار بین خودتون بمونه اگه تا الان چیزی نگفتی نگووو بدترین کار را کرده و لیاقت بدترین ها را ...

فعلا به کسی نگفتم ،نه بخاطر آبرو 

فقط خواستم بدون دخالت کسی فکر کنم و تصمیم بگیرم،ولی بعد دادخواست طلاق به هر حال ناچاریم به خانواده ها دلیل جدایی رو بگیم 

خانوادم میدونن چقدر دوستش دارم و میپرستمش و میدونن به دلایل کم اهمیت اقدام به طلاق نمیکنم

حالا شاید ولی این واقعا خوب شد.‌چون‌سرکارش که با برادرش هست و رفت و برگشت با هم هستن.‌میاد هم‌کلا خو ...

خوشبحال همسرش امیدوارم سالیان سال کنار هم خوش وخرم زندگی کنن

خودش هم گفت تو هیچ کمبودی نداری ،من بد کردم و تو ذره ای بدی و کاستی تو وجودت نیستممنون عزیزمولی کاش ...

میفهممت عزیزم الان هزارجور فکر میادتوسرت وهزارجور چرا اما تواولین کسی نیستی که خیانت دیده آخریشم نیستی پس الان خیانت دومو خودت نباید درحق خودت بکنی هرچقدر زودتر خودتو جمع وجور کنی وبنا به شرایطتت وشناختی که ازخودت داری دوتا راه داری یکی اینکه حق وحقوقتوبگیری وبی سروصدا جدا شی دوم اینکه بمونی اما بشی یه ورژن دیگه از خودت که چیزایی که هست به نامت بزنه حداقل نصفشو حق طلاق بگیری وبرای دل خودت زندگی کنی وهرموقع تکرار کرد کارشو با مدرک طلاق بگیری

من لکم👩 لک یعنی قوم اصیل ایرانی👩
اسی ببخشید الان ناراحتی وحاش نیست ولی برام سوال شد شما ۱۷روز قبل تاپیک زدین که عقد هستین وهمسرتون نم ...

عزیزدلم تو تاپیک اولم که راجب موضوع خیانت بود تاکید کردم که کاربری دست دو نفره 

چون تو کاربری اصلیم یه سری مشخصات و تاپیک ها راجب زندگیم بود (و نتونستم حذفشون کنم)گفتم مبادا تاپیک های خیانت هم اونجا بذارم و یه وقت آشنا ببینه 

نمیدونم من شنیدم باید دست خانوم باشه... بخاطر مهریه و اینا

نمیدونم من راجبش فکر نکرده بودم اصلا فکرشو نمیکردم یه روز مجبور بشم به طلاق برای همین برام اهمیتی نداشت

طلاق ب ای راحتیانیس من چشیدم چ هاک کشیدم پس براحتی طلاق نگوسعی کن بسازیش

جدا شدید؟

به خدا قسم آرزوم بود راهی میذاشت برای ببخشش ،حتی میگم کاش دستم میشکست و وارد تلگرامش نمیشدم و هیچوقت نمیفهمیدم چی به سرم آورده،به قدری زندگیمو دوست داشتم ...

ولی حیف که کار از کار گذشته و با چیزهایی که ازش دیدم اگه ببخشم ظلمه در حق خودن