2777
2789
عنوان

مامانم خستم کردهههه🤬🤬🤬🤬

404 بازدید | 13 پست

بیزارم ازششششش

مثه چی به پسراش رو میده

خیلییییی خ....م...له ذاتش مردپرسته حالمو بهم زده زنه زن ستیز دیدین؟

منتظره من یه کاری کنم دهنشو باز کنه ک... بگه ولی پسر کوچیکشو هاااار کرده بعدم میگه بچست

خب ... همین بچه دو روز دیگه بخاطر تربیت نشدنش بدبختتون میکنه حالا بچه چند سالشه؟دو سه ماه دیگه دوازده سالگیش تموم میشه

ولی پررو عوضی

مامانم انقد بدجنس همیشه یکاری میکنه با من بدشه🤣برامم مهم نیستا بدررررک

ولی همیشه همین داداشم خوراکی میخرم میاد ازم میگیره خودش که میخره مامانم ازش میگیره بعد میگه به کسی ندیا تموم شد 😐😂من بحثم اون خوراکی نیستا

بعد یه چیزی از خوراکی یا غذام تو یخچال باشه میده پسراش میگه بخورین این نمیخوره خراب میشه😕

یا یه چیزی از مال خودش میمونه به همه میده جز من😂

چون امشب کاراش سر خوراکی بود دارم همش از خوراکی و کارایی که بخاطر شکموییش میکنه میگم😐وگرنه این یه هزارمه بدجنسیشه

حالا امشب داداشم میخواست با نوشابه منم بخوره(من خودم بخدا از اولش گفتم امشب نوشابه کم بخورم بخاطر قندش)

بهش گفتم من امشب هیچی نخوردم اتفاقا هوس کردم بیا یکم برای منم بریز

با پرویی گفت به قران نمیدم بخدا نمیزارم تو بخوری😕

لجم دراومد واقعا هر میوه و غذا و خوراکی از دستشون نمیتونم بزارم کنار با پرویی میخورن بعد خودشو مامانم مال خودشونو به همه میدن به من یه تعارف نمیکنن ادم زورش میگیره

بعد من رفتم ازش بگیرم مامانم خودشو مثه همیشه قاطی میکنه میگه نمیری برای یه نوشابه😐😐😐😐

وای اینو ولش کنید برای یه نوشابه خودشو کشته

بعد که از داداشم میگیرم گوشیمو برمیداره میگه ندی گوشیتو نمیدم بهت میگم پس منم تف میکنم توش😂😂

مامانم میگه وای تو چقد ظالمی میخوایی حق بچه رو ضایع کنی😐😐چقد این ادم حرص دراره خدایا

گفتم تا یکم قبلش بهم گفتی برای نوشابه میمیری

الاهی الان حق بچت ضایع شد؟کی میخوایی دست از این کارا و دخالت کردنا و بی احترامیات برداری

من برای یه نوشابه از جام پا نمیشم با این بحث کنما بخاطر زورگوییو پروییشون اینکارو کردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کامان منم دیوثه.متنفرم ازش

اعصابمو بهم ریخته

با هرکی حرف میزنم دخالت میکنه

یا همش میگه اینو ولش کنید😐

با این حرفاش و بی احترامیاش ریده به اعصابم

خب دخالت نکنی میکن لالی؟

عزیزم چندسالت ؟ به مامانت کمک میکنی تو خونه یا ته فقط درس ؟

درس نمیخونم ۲۲ سالمه

کمک میکردم

میدیدم هنوز سفره پهنه خونه کثیف پا میشدم همه رو جمع میکردم بعد میومد میگفت مگه چیکار کردی

بعد منم میگفت اوکی پا میشدم همه جارو دستمال میکشیدم خیلی کم غذا میپختم باز میومد میگفت مگه چیکار کردی؟

میگفتم هیچکار نمیکنم اصلا ولی این حرفو نزن بدم میاد کارمو کوچیک بدونن

بعدش میگم پس اگه کارم هیچ کمکی نمیکنه چرا به خودم زحمت بدم

باز این حرفو زد گفتم تاثیر نداره پس گفت نه

گفتم من دیگه دست نمیزنم

امشب باز میگفت نشد یه شب سفره جمع کنی😐