2777
2789
عنوان

اگه از ازدواجتون پشیمون بشین

111 بازدید | 12 پست

اگه ازدواج دومتون هم باشه ولی پشیمون شده باشین چیکار میکنین؟ آیا جدا میشین یا مجبوری دیگه ب خاطر حرف مردم ادامه میدین؟ 

لایک نکن دوست عزیز. فقط در صورت نیاز 

حرف مردم در حد جرم توالت هم برام ارزش نداره 

حرفاشون خوب بود به دردِ گندای زندگی خودشون میخورد

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم عقدم می‌خوام جدا بشم ولی پدر مادرم به خاطر حرف مردم میگن نه و پشتم نیستن ولی من سفت و سخت پای طلاقم ایستادم نمیتونم با این زندگیتو تباه کنم بیخیال حرف مردم 

جدا میشم چیزی که منفعت برام نداره ادامه نمیدم تازه نه تنها منفعت نداره بلکه اعصاب خردی هم داره مردمم حوصلشون سر میره بذار هر چی میخوان بگن معلوم نیس زندگی خودشون داخلش چیه

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
منم عقدم می‌خوام جدا بشم ولی پدر مادرم به خاطر حرف مردم میگن نه و پشتم نیستن ولی من سفت و سخت پای طل ...

برا چی میخوای جدا بشی. من ازدواج دومم هست 

برا چی میخوای جدا بشی. من ازدواج دومم هست

شوهرم اخلاق نداره 

وقتی عصبی میشه داد میزنه فوش میده حتی کتک میزنه چند بار زده تو گوشم 

الآنم دو هفته قهره یه سراغی ازم نمیگیره اصن نیست 

شوهرم اخلاق نداره وقتی عصبی میشه داد میزنه فوش میده حتی کتک میزنه چند بار زده تو گوشم الآنم دو هفته ...

همین حالا ک عقدی اقدام کن راحت تر میتونی جدا بشی. من ازدواج دومم هست خیلی سخته برا خودم و خانوادم از دست خودم خسته شدم از این زندگی