2777
2789
عنوان

قرص ال دی و اورژانسی کمککک

182 بازدید | 14 پست

قرص ال دی برای اینه پریود نشی و از حامله شدن جلوگیری میکنه ؟ میشه یکی توضیح بده کارایش چیهههه

قرص ارژانسی هم برای رابطه مشکوکه درسته؟

من  قرار بود این هفته پریود بشم ولی روز پنجشنبه رابطه مشکوک داشتم قرص ارژانسی خوردم هنوز پریود نشدم اما درد دارم و عصبیم 

و یه سوال دیگم دارم بی بی چک چند روز بعد رابطه جواب میده‌

بچه ها گزارش نزنید خدایی اگه میدونین راهنمایی کنین

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اورژانسی سریع عمل میکنه دیواره رحم ریخته شده درد داری چند روزه دیگه خونریزی ترس نگیردت بیخودی

عزیزم یه سوال دارم تو سیکل پریودی زمانی که دوره ی پی ام اس هستیم دیواره رحم داره ریزش میکنه ؟ یابعد پی ام اس 

عزیزم یه سوال دارم تو سیکل پریودی زمانی که دوره ی پی ام اس هستیم دیواره رحم داره ریزش میکنه ؟ یابعد ...

دوره پی ام اس به معنی شروع تخمک گذاری که از روز دهم تا چهاردهم بعد از پریودی  وتا یک تادو  روز قبل ازپریود شدنه و احتمال بارداری زیاد هست تو این دوره و وقتی پی ام اس هستی دیواره ریزش میکنه

آقا هستم،روانشناسی، کلید درک عمیق انسان‌ها و احساسات.