2777
2789
عنوان

عمم سنش بالا رفته و مجرده به فکرش میوفتم خیلی ناراحت میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1115 بازدید | 77 پست
من تایید نمیکنم اینکار خودم رو منم چیزی که شنیدم رو گفتم حالا انجامش میدم قرار نیست چیزی کم شه ازم ح ...

من اسی نیستم .والا عمه من رو زمین نمی‌مونه . شوهرش مرد با سه تا بچه مرده اومد اینو گرفت . نامه نیاز نداره خخخخخ‌ .

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ولی بدون جهت گیری میگم من هر چی مجرد دیدم خوب مونده نمیدونم چرا برام عجیبه 😄 بدون اینکه رسیدگی خاصی ...

غم و مشکلات ادمو کم کم پیر میکنه، مگر اینکه هردو ب یه استقلال شخصیتی و کاری و مالی رسیده باشن و بچه هاشونم خیلی خوب باشن ک غم خاصی نمونه ک طرف مقابل بخواد غصه دار باشه 

منظورم اینه ادم مجرد فقط غم خودشو داره و مشکلات خودش و خودش هم آقای خودش هست و حل می‌کنه همه چیو 

ولی متاهلی تو ناخواسته نگران و غصه دار یکی دیگه میشی ک برات بسیار عزیزه و نمیدونی چیکار کنی تا مشکلش حل بشه و از خودگذشتگی های فراوان باعث شکسته شدن میشه

هیییییچکس کامل نیست و هرکسی رو شما انتخاب کنی بلاخره باید از یسری معیارهات بگذری و چشم پوشی کنی، ازد ...

من نگفتم کسی کامله 

اما خب باید منطقی بهش فکر کرد که از چاله نیوفته تو چاه 

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

اتفاقا دارن اکثرشون حالا به هر دلیلی اما خب میرن تو زندگی مشترک و جا میزنن

خب ازدواج واقعا هندونه در بستس ممکنه ی فرد بسیار عالی رو انتخاب کنی و خوب در نیاد یا یکی خیلی بد رو انتخاب کنی و خوب در بیاد

من اسی نیستم .والا عمه من رو زمین نمی‌مونه . شوهرش مرد با سه تا بچه مرده اومد اینو گرفت . نامه نیاز ...

عه ببخشید ساعت خوابم گذشته😂😂🤭🤭

شما باید نامه بندازین متوقف شه😂

عه ببخشید ساعت خوابم گذشته😂😂🤭🤭شما باید نامه بندازین متوقف شه😂

اولی سکته کرد. 

دومی هم تازه خوش خوشان عمه م بود همه باهاش در سفر بود که میگن سرطان داره 

دست روزگار داره متوقفش می‌کنه نامرد حالا انشالله خوب شه. 

خب ازدواج واقعا هندونه در بستس ممکنه ی فرد بسیار عالی رو انتخاب کنی و خوب در نیاد یا یکی خیلی بد رو ...

خب پس اگر واقعاً اینطور که میگید باشه به ریسکش نمی‌ارزه 

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

خب پس اگر واقعاً اینطور که میگید باشه به ریسکش نمی‌ارزه

چرا نیارزه؟ این همه مجردی یه بار هم ازدواج

ادمی ک موفقه و همه چی تمومه و از مجردیش لذت میبره اگه ازدواج خوب نبود جدا میشی! مشکلی نیست ک

ولی ازدواج ارامشی داره ک ب ریسکش میارزه