2777
2789
عنوان

شوهر چینی من

| مشاهده متن کامل بحث + 3487 بازدید | 189 پست
شما خانمها همتون اینحورین حتی بهترین شوهر دنیا هم نصیبتون بشه باز چشمتون دنبال بهتر میگرده 😑

تو چی میگی خاله زنک

ببین وقتی جواب استارتر تو یه تاپیک میدم تو خودت نخود هرآشی نشو و ریم نزن رو من فهمیدی؟بخوای فحش بدی بی احترامی کنی یه جوری لت پارت میکنم از اول تا آخرت فحش ناموس میدم یا به پلیس فتا گزارش میدم شوخی ندارم با کسی یا تهدید الکی نمیکنم تا هفت جد آبادت نیارم جلو چشات ولکن نیستم ریپ بزن کاری داشتی بگو ولی خداشاهده بخوای عقده‌ای بازی در بیاری پاره‌ای...(((((((آقای محترم خانوم محترم درخواست قبول نمیکنم)))))))

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تو یکی از تاپیکهات درباره چینیها نگفتی شوهرم چینیه گفتی دوست چیتی دارم پس ازاونا شنیدم و دیدم ؟

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند .                مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛.                 مهم این است که چه درکی دارید.....
شما خانمها همتون اینحورین حتی بهترین شوهر دنیا هم نصیبتون بشه باز چشمتون دنبال بهتر میگرده 😑

اینکه خصلت مرداس از هولی به هیچکس رحم نمیکنن😒

شکوه سکوت را، به ارزانیِ کلام مفروش‌...شیخ بهایی

شما مردا خوشگلترین زن دنیاهم نصیبتون بشه 

باااز تو نی نی سایت میگردین 😏😏😏

میدونم دروغ نمیگی چون همسر منم همین قدر خوبه و این کارارو میکنه البته پاهام و نشسته تا حالا ولی من ...

عزیزم چقدر خوشحالم که شما هم از همسرتون خیلی راضی هستین🥹و همسر خوبی دارین

شستن پا خیلی مربوط به فرهنگ چینی ها هست، چینی ها این رو نشونه محبت می‌دونن

توی تشت آب می‌ریزم بعد پا رو داخلش میشورن

خیلی از جنبه های محبت مربوط میشه به فرهنگ مختص همون مردم ، مثلا ما ایرانی ها پختن غذای خوشمزه برای شوهر رو یک محبت و عشق می‌دونیم ولی چینی ها نه یا تمیز کردن خونه قبل از اینکه همسر از کار برگرده

پس اینکه همسر شما تاحالا پاتون رو نشسته اصلا چیزی از خوبیشون کم نمیکنه🤩