2777
2789

همه اش فکر می کنم اگه بچه سالم نباشه چی ؟اگه وقت زایمان بمیرم و بچه هام بی مادر شن چی ؟اگه وقت زایمان اتفاق خطرناکی برام بیفته داغون شم نتونم به بچه هام برسم چی ؟چه طوری به این فکرها غلبه کنم ؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از مامان بزرگ من الگو بگیر ۸ تا تو خونه با قابله تک قلو  زایمان کرده ۳ تا دوقلو طبیعی تو خونه زایمان کرده 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

آخرین دوقلو هاشو ۴۳ سالگی زایمان طبیعی  کرده  با ۱۰ ساعت درد یاد بگیر 🤣🤣🤣🤣

❤اللهم عجل لولیک الفرج ❤
اینا فکرا رو از سرت بیرون کن....توکل کن به خدا

ازآشناها خیلی دیدم بچه آوردن بچه مشکل دار هست بعد از اون میترسم ،یه خانمی هم بود بچه سومش که آورده بود خودش. پوکی استخوان گرفته بود بچه هم مشکل داشت دو سالش بود هنوز راه نمی رفت و اینا ،بعد اون خیلی میترسم 

جنسیتشون یکیه ؟اگه نه که به همین به دوتا رسیدگی کنید چرا روح و روان خودتون اذیت میکنید

آره یکیه ،ولی واسه جنسیت نیست دلم بچه های بیشتر می خواد چون خودم خیلی تنهام ،هیچ کس ندارم ،دلم میخواد چند تا بچه داشته باشم چون همیشه آرزو داشتم چند تا خواهر برادر داشته باشم و....الان این دوتا اون جو که دلم می خواد تو خونه ایجاد نمی کنن ،یکم شلوغی دلم می خواد 

ازآشناها خیلی دیدم بچه آوردن بچه مشکل دار هست بعد از اون میترسم ،یه خانمی هم بود بچه سومش که آورده ب ...

عزیزم اولا علم خیلی پیشرفت کرده مشکلی هم باشه قابل حله 

بیشتر این قبیل مشکلات به خاطر ازدواج های فامیلیه

و بعدم من فکر میکنم شما چون تمرکزت روی نکات منفیه نمیبین که روزی چندتا نوزاد متولد میشن هم خودشون هم مادر صحیح و سالم؟

از همه اینا گذشته اول و آخر توکلت به خدا باشه

خدایا دوستت دارمممم ❣❣
ازآشناها خیلی دیدم بچه آوردن بچه مشکل دار هست بعد از اون میترسم ،یه خانمی هم بود بچه سومش که آورده ب ...

همه که شبیه هم‌نمیشن این همه سومی و چهارمی رو اوردن تو صحت و سلامت 

ولی بخدا کاش میشد بهتون بگم چرا انقدر دارن اصرار و تبلیغ میکنن برای اوردن بچه ی سوم و چهارم  و افزایش جمعیت دلیلش نه سالمندی جمعیته نه حرفهایی که میزنن کاش مردم دلیل واقعیش رو میدونستن و تو این اوضاع نه خودشونو اذیت میکردن نه در اینده بچه ها رو قربانی 

خدا بچه های همه رو براشون حفظ کنه 

عزیزم اولا علم خیلی پیشرفت کرده مشکلی هم باشه قابل حله بیشتر این قبیل مشکلات به خاطر ازدواج های فامی ...

متأسفانه اطراف من هر کدوم دیدم سالم نیستن ،یه طرف می گم توکل بر خدا یه طرف می گم پس عقل چی می گه ،یکی از دوستام هم بچه چهارم آورد رحمش اومده بود بیرون با بچه دیگه وحشت کردم ،کاش دو تا از اون سالم ها میدیدم حداقل خیالم راحت میشد که همه این نیست...