2777
2789
عنوان

عمم سنش بالا رفته و مجرده به فکرش میوفتم خیلی ناراحت میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1119 بازدید | 77 پست

ببین خودش نظرش چطوره اول ؟ و واقعاً میخواد ازدواج کنه و دیگه براش آمادست؟

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای چقدر دعات قشنگ بود ایشالا ایشالا هر وقت دعا می‌کنی لطفا برای عمه منم دعا کن

چشم عزیزم ان شاءالله که یادم بمونه ولی اکثرا نی نی سایتیارو ب یاد میارم . توهم واس سلامتی و خوشبختی منم دعا کن ۳۲ سالمه . خیلی نگرانم 😣

خوش ب حالش 

پس مامانم و خواهرم چی بگن...

مامان بدبختم مه تا الان کتک میخوره از پدرم و پدرم خسیس و شکاک و بددهن و بد دله و...

والا عمت خوشبخته...

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...
احتمالا عزیز اینطوری نداشتین که انقد راحت میگین سنش زیاد نیست، درسته موفق بودن در زندگی شخصی خوبه ول ...

البته تو ازدواج مناسب ... 

و ازدواج مسئولیت پذیری و مدارا و از خودگذشتگی میخواد و برای کسی که این صفات رو نمیخواد داشته باشه زندگی متاهلی واقعاً آزار دهنده میشه

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

تهش چی شد . یعنی اما زمان جمعه ها می‌ره تو چاه نامه ها رو میخونه؟!

😂😂

جالب بود برام که عمه من که بالای ۴۰ سالش بود و مجرد بود بعد نامه من به یکسال نرسید ازدواج کرد 

والا نمیدونم اسمشو چی بذارم 

البته تو ازدواج مناسب ... و ازدواج مسئولیت پذیری و مدارا و از خودگذشتگی میخواد و برای کسی که این صفا ...

خب اون کسی که نمیخواد این صفات رو داشته‌ باشه کلا قصد ازدواج نداره! 

دوست عزیز، گفتم بعضی ها. همه ژنشون خوب نیست. زود شکسته میشن تو ۴۰ سالگی و اینا

ولی بدون جهت گیری میگم من هر چی مجرد دیدم خوب مونده نمیدونم چرا برام عجیبه 😄 بدون اینکه رسیدگی خاصی داشته باشن 

البته تو ازدواج مناسب ... و ازدواج مسئولیت پذیری و مدارا و از خودگذشتگی میخواد و برای کسی که این صفا ...

هیییییچکس کامل نیست و هرکسی رو شما انتخاب کنی بلاخره باید از یسری معیارهات بگذری و چشم پوشی کنی، ازدواج از همون زمان انتخاب کردن ینی گذشت کردن! 

تهش چی شد . یعنی اما زمان جمعه ها می‌ره تو چاه نامه ها رو میخونه؟!

من تایید نمیکنم اینکار خودم رو منم چیزی که شنیدم رو گفتم حالا انجامش میدم قرار نیست چیزی کم شه ازم حتی کاغذ همراهمون نداشتیم به زور جور کردیم 

بیشتر این برام جالب بود که مث شما دغدغه ازدواج عمه م رو داشتم 

خب اون کسی که نمیخواد این صفات رو داشته‌ باشه کلا قصد ازدواج نداره!

اتفاقا دارن اکثرشون حالا به هر دلیلی اما خب میرن تو زندگی مشترک و جا میزنن