2777
2789
عنوان

زنی که خرج داره ارج داره قبول دارین یانه

| مشاهده متن کامل بحث + 620 بازدید | 53 پست

با ۱۸ سال تجربه میگم

آره باید خرج داشته باشی اما اندازه توانایی شوهرت

یه میزان از درآمدرو بعنوان پول توحیبیت بگیر.حالا اگر دوست داری خرج خودت کن اگر نه پس انداز.

من نصفشو خرج میکنم نصفشو پس انداز

شروع رژیم2۵ مهر  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

بستگی به زن و مرد و زندگیشون داره مثلا تو زندگی منی که تمام درآمد خودم و همسرم دستمه و هرجور بخوام خ ...

آفرین بهترین کامنت👌👌👏👏

چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله صددرصد فقط همین روش وگرنه به چوخ میری

از فردا میفتم به جونش😂

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌

اصلا قبول ندارم

تجربمم ثابت کرده درک کردنم و غر نزدنم و هم سو بودن با همسرم باعث شده دگه ۵۰۰تومنم تو حسابشه ۴۰۰تومنشو خرج میکنه که خوشحالم کنه و چیزایی ک خوشحالم میکنه را بگیره.

زن و شوهر یک تیم هستن نه دو تا تیم رو به رو هم

دختری که ازدواج کنه تا هرچی خواسته داره یکی دیگه رفع کنه اشتباهه هیچ وقتم ارج نداره فقط برای این ک دهنش بسته بشه خرجش میکنن.

صبر همیشه نتیجه میده❤️حتی بعد از سالها❤️

با ۱۸ سال تجربه میگمآره باید خرج داشته باشی اما اندازه توانایی شوهرتیه میزان از درآمدرو بعنوان پول ت ...

من پسندازم طلاست ولی مثل اینکه واقعا خطر ناکه پول زیاد تو جیب مرد بمونه طبق کامنتای که الان گرفتم

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌
اگر برای خودت پس انداز یواشکی نداشته باشی باور کن گند میخوره ب زندگیت

من پسندازم طلاست

تعادل متمایل ب پرخرجججححیعنی لباس خوب بیرون و مخصوصا خونه لباش زیر تمیز نو قشنگ

اره واقعا مهمهههه

جیبشو خالی کن اصلا دلت براش نسوزه من یه مدت خرج نمیکردم اصلا محل نمیداد بهم الان تا جایی ک بتونم خرج ...

خو همینجور ادامه بده 😂

من پسندازم طلاست ولی مثل اینکه واقعا خطر ناکه پول زیاد تو جیب مرد بمونه طبق کامنتای که الان گرفتم

پوشاک،لباس خواب، لباس زیر،ادکلن ، گل سر و هرچیزی که خوشحالت میکنه 

شروع رژیم2۵ مهر  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

بله با قدرت ...😂😂 خب شوهرم خیلی درآمد داره وظیفشه خرج کنه قبلا اهمیت نمیداد با کلی جنگ و دعوا و زب ...

منم مثل تو درآمد داره ماشالله عالیه دور ورش رفیق مفت خور زیاد هست 

بنظرم خرجمو ببرم بالا که به اون مفت خورا چیزی نرسه😂💔