2777
2789
عنوان

زنی که خرج داره ارج داره قبول دارین یانه

| مشاهده متن کامل بحث + 620 بازدید | 53 پست
ولی انگار قدر من دونسته نمیشهنظر تو چیهمن اینجوری فکر میکنمالان مثلا میخوام تحت فشار بزارمش با قسط و ...

قدردان بودن مرد ذاتیه

مردی که قدردان باشه درک میکنه که این زن روزای سختم کنارم بوده، روزای بی پولیم کنارم بوده، تلاشش رو کرده زندگیمون جلو بیفته

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
منم مثل تو درآمد داره ماشالله عالیه دور ورش رفیق مفت خور زیاد هست بنظرم خرجمو ببرم بالا که به اون مف ...

از کجا پیدا کردید این سوهرای پولدارو

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره واقعا حرفت کاملا درسته من حالا بعضی جواب کامنتارو با شوخی دادم اینکه بخوام ورشکستش کنم این باز ض ...

دقیقا هرچیزی باید تعادل داشته باشه 

مثلا چیزی لازم داشتی حتمااا بگیر 

ولی چیزیو ک لازم نداری دیگه اگ پولش نیس واجب نیس زور بگی 

رفاقت با خدا خیلی قشنگه، رهات نمیکنه حتی اگه ازت بیمعرفتی ببینه! 🥲🕋🕊

از کجا پیدا کردید این سوهرای پولدارو

بابا ماشالله بگو میخوای بترکونیم😂💔

والله پسر دایمه از جایی پیداش نکردم😂😂😏

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌
اینکه یه زن خرج نکنه و همش از خودش بزنه یعنی داره خودشو بی ارزش نشون میدهداره میگه من ارزش هزینه کرد ...

نظرت چیه من چیکار کنم ،البته فعلا راضی نشده ک خونه بخره

من اینجوری فکر میکنم

الان مثلا میخوام تحت فشار بزارمش با قسط و وام خونه بخره 

خب سند ب نام خودشه 

این وسط فقط من راحت میشم ک تخلیه و اینا نکنم خونه رو و...

بعد از طرف دیگه باید خرج نکنم اصلا ک قسط بتونه بده

دیگه نمیدونم الان این جز کدوم دسته هس

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/
قدردان بودن مرد ذاتیهمردی که قدردان باشه درک میکنه که این زن روزای سختم کنارم بوده، روزای بی پولیم ک ...

نمیدونم قدردانه یا ن

بلهمردا کلا وقتی برای یه چیزی هزینه میکنن بها میدن بیشتر قدرشو میدونن حالا میخواد یه لباس باشه میخوا ...

اره درسته ولی بایدازاول نامزدی اینجوری رفتارکردخرج کردتاعادت کنه متاسفانه بعدازدواج باشناختی که پیدامیکنه دیگه خرج کردن  وازش پول گرفتن سخت میشه

اونیکی کاربریت تعلیق شد الان با این اومدی زر زر کنی؟ 🙈😂

@niniyar_5    

@niniyar_3    

این کاربر دروغگو و فحاشِ

نمیدونم چه اتفاقی برای شماها افتاده که اصلا جوابگو نیستین

کاربر فیک و دروغگو هست و به راحتی به همه فحش میده