2777
2789
عنوان

زنی که خرج داره ارج داره قبول دارین یانه

| مشاهده متن کامل بحث + 620 بازدید | 53 پست

من اینجوری فکر میکنم

الان مثلا میخوام تحت فشار بزارمش با قسط و وام خونه بخره 

خب سند ب نام خودشه 

این وسط فقط من راحت میشم ک تخلیه و اینا نکنم خونه رو و...

بعد از طرف دیگه باید خرج نکنم اصلا ک قسط بتونه بده

دیگه نمیدونم الان این جز کدوم دسته هس

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا فک میکنید این جمله زنی ک خرج داره ارج داره

یعنی رحم نکردن ب شوهر و غآرت پولش؟؟! 

مفهموم این جمله یعنی از خاسته هات نگذر... از خودت نگذر. از لباست نگذر. ب خودت برس

نه اینکه ولخرجی کنی و مرد بیچاره رو ورشکست کنی 

مورد دیدم کلی قرض داشته اقاهه و مستاجر بودن. زنه رفته 10میلیون داده لباس. خب ک چی؟  نمیتونس مناسب تر بگیره بنا ب شرایطش؟ 

رفاقت با خدا خیلی قشنگه، رهات نمیکنه حتی اگه ازت بیمعرفتی ببینه! 🥲🕋🕊

اصلا قبول ندارمتجربمم ثابت کرده درک کردنم و غر نزدنم و هم سو بودن با همسرم باعث شده دگه ۵۰۰تومنم تو ...

اینکه یه زن خرج نکنه و همش از خودش بزنه یعنی داره خودشو بی ارزش نشون میده

داره میگه من ارزش هزینه کردن ندارم

این تو تموم رفتارهای مرد تاثیر میزاره

یواش یواش هیچی به حساب میاد اون زن

من و جاریم نمونه ی بارز این داستان هستیم

من همیشه خرج کردم همیشه بهترین هارو خریدم ،پوشیدم،خوردم،بهترین تفریحات و همسرم منو روی سرش میزاره و همش به فکر خوشحال‌تر کردن منه

ولی جاریم همیشه از خودش زد و همسرش هیییییچ ارزشی براش قائل نیست….دیگه زورش میاد براش هزینه کنه…رفتار افتضاحی هم باهاش داره

شما حتی یه وسیله ای رو گرونتر بخری بیشتر مواظبش هستی قطعا

این یه مثاله نه اینکه زن وسیله باشه

نه

شما و تمامی کسانی که دوستشان دارید       روزی خواهید مرد .تنها بخش کوچکی از چیزهایی که گفته اید یا کارهایی که کرده اید برای تعداد کمی از مردم اهمیت خواهند داشت آن هم صرفا برای یک مدت کوتاه  این حقیقت ناخوشایند زندگی است تمام مسائلی که به آن فکر میکنید یا کارهایی که انجام میدهید تنها گریز استادانه ای از این حقیقت اند.                  ما غبارهای بی اهمیتی هستیم که در یک نقطه آبی پرسه میزنیم و به هم برخورد میکنیم عظمتی برای خودمان تجسم میکنیم و اهدافی برای خودمان میسازیم اما راستش را بخواهید ما هیچ نیستیم .             پس از قهوه لعنتی تان لذت ببرید!

اصلا قبول ندارمتجربمم ثابت کرده درک کردنم و غر نزدنم و هم سو بودن با همسرم باعث شده دگه ۵۰۰تومنم تو ...

اونقد همسو بودیم و غر نزدیم که الان نصف حقوقشو خرج مادرش میکنه ،به ما که میرسه میگه اوضاع خرابه مراعات کنید به ته برج برسیم

بلهمردا کلا وقتی برای یه چیزی هزینه میکنن بها میدن بیشتر قدرشو میدونن حالا میخواد یه لباس باشه میخوا ...

مبشه بیای یه تاپیک موندخ ب اخدم

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/
چرا فک میکنید این جمله زنی ک خرج داره ارج دارهیعنی رحم نکردن ب شوهر و غآرت پولش؟؟! مفهموم این جمله ی ...

اره واقعا حرفت کاملا درسته 

من حالا بعضی جواب کامنتارو با شوخی دادم اینکه بخوام ورشکستش کنم این باز ضرر به آینده ی خودم و بچمه بنظرم تو هر چیز باید تعادل حفظ بشه

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌
زنی ارج داره عاقل باشه و بدونه کی باید جمع کنی و کی خرج کنه. اگر نه که یه کارت پر رو بدی دست یه بچه ...

ولی انگار قدر من دونسته نمیشه

نظر تو چیه

من اینجوری فکر میکنم

الان مثلا میخوام تحت فشار بزارمش با قسط و وام خونه بخره 

خب سند ب نام خودشه 

این وسط فقط من راحت میشم ک تخلیه و اینا نکنم خونه رو و...

بعد از طرف دیگه باید خرج نکنم اصلا ک قسط بتونه بده

دیگه نمیدونم الان این جز کدوم دسته هس

بله با قدرت ...😂😂 خب شوهرم خیلی درآمد داره وظیفشه خرج کنه قبلا اهمیت نمیداد با کلی جنگ و دعوا و زب ...

خب درآمد شوهر تو زیاده و تجربت برا ماهایی گ درآمدشون ۲۰ تومنه کارایی نداره