من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
بستگی به شخصیت مرده داره زیاد خرج کردن و زیاد توجه کردن اگر قبلا اینجوری نبوده میتونه کمی شک برانگیز ...
من خیلی شکاک هستم چون سابقه خیانت داشته متاسفانه و دیگه یه دیقه گوشی جواب نده تموووممم یا عادت داره پیش دوستاش پای م ش ر و ب خوری خوابش میبره و شب من تا صبح مثل مرگ میگذره خیلی پیگیری و فکرای شدیدا منفی میکنم ک خودم اذیتم و از چشمش افتادم چون بهم میگه شکاک مثلا همین امشب ساعت ۱۰ونیم گفت پیش دوستام هستم یهو دیگه غیبش زد زنگ میزنم جواب نمیده صبح هم میگه بخدا خواب بودم اما من از حرص و فکر نابود میشم
من هرکیو دیدم خیانت کرده اونیم که نمیدونیم لو نرفته ولی نباید فکرو خراب کرد
پس خیلیا از شوهرشون چنان تعریف میکنن ک ما بهش اعتماد داریم و اصلا خیانت نمیکنه تازه میگن چرا باید ب خیانت فکر کنیم اما من همش پیگیری شوهرم میکنم فکرای منفی و بد البته یکم بالاتر گفتم چرا و چطور هستم میشه راهنماییم کنید؟ چیکارکنم یه مورد مثال زدم مثل الان
من عقل الانم رو داشتم ازدواج نمیکردمازدواج کنی باید پی همه چیو به تنت بمالی
دقیقا من هم
من ازدواج کردم و هرلجظه شک دارم پیگیری میکنم
مثلا الان از ساعت ۱۰شب گفت پیش دوستامم دیگ جواب نداد معمولا پای مش رو ب خوری خوابش میبره صبح خیلی راحت میگه خواب رفتم اما من تا صبح دیوونه میشم ک نکنه با یکی هست