من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
دقیقا من هممن ازدواج کردم و هرلجظه شک دارم پیگیری میکنممثلا الان از ساعت ۱۰شب گفت پیش دوستامم دیگ جو ...
خب عزیزم مرد یا زنی که متاهله لزومی نداره شب بیرون باشه با دوستاش باید دوستای مشترک متاهل داشته باشید که باهم برید بیرون یا فقط با خونواده ها باشید اصلا رفیق بازی وازدواج باهم نمیشه حتی خود اروپاشم هرچیزی قاعده وقانون داره متاسفانه بی بندوباری داره اینجا مدمیشه وهرکیم اعتراض کنه میشه امل عقب افتاده والا که مردای کارگر که دنبال مدواین داستانا نیستن وفادارترن تا مردای اهل بیزینس وبه اصطلاح امروزی تر
دقیقا نمیدونم چیکارکنم و چجوری رفتار کنم انگار گیر میدم دورتر میشه یا حس میکنم بزنم ب بیخیالی پیگیری ...
ببین گلم هر مردی فرق داره رفتارش نسبت به مرد دیگه ولی درکل مردا همشون مثل بچه هان وزیاد عمیق وجزئی نگر نیستن مثل ما خانوما خیلی کم پیش میاد که اینطوری نباشن سعی کن اول خیلی وابستش نباشی مردا از زن خیلی ببخشید آویزون خوششون نمیاد یعنی برای خودت سرگرمی داشته باش به خودت برس نه فقط ارایش کردن از همه لحاظ لباس مناسب هیکلت بپوش بوی خوب مدل مو پوست خوب مثلا ماسک که میزنی بزار ببینه ورزش کن حتما به دندونات برس وتوجمع با اعتماد به نفس حرف بزن وبقیه رو جذب خودت کن بزار بفهمه با ارزشی وهمیشه تعریفایی که ازت میشه رو بزار بشنوه وبازگو کن مردا دنبال چیزین که همه باشن زوم کن رو بهتر کردن خودت خودبه خود میوفته تو دامت
نمیدونم. حدودا از بینهمکارا و فامیلای خودم و همسرم تقریبا ۵۰ تا مرد رو بشناسم، ۱ دونه ش رو میدونم ا ...
اخه طرف تو دنیای واقعی ک نمیاد بگه آی شوهرم خیانت کرد ک ابروش بره . چون اینجا کسی کسی نمیشنایع راحت میتونن بگن. و اینکه تو دنیای واقعی طرف خیانت میکنه زنش بد چندسال متوجه خیانت شوهرش میشه بد چطوری اطرافیان متوجه خیانت بشن!
اخه طرف تو دنیای واقعی ک نمیاد بگه آی شوهرم خیانت کرد ک ابروش بره . چون اینجا کسی کسی نمیشنایع راحت ...
لزومی نداره بگه. بهرحال من تو محل کارم در رروز حداقل ۱۵ تا آقا رو دارم میبینم. وقتی ۹ ساعت جلو چشم باشن و هیزی و بدچشمی و حرف نامربوط و گوشی بازی ازشون نبینی احتمال خیانتشون کمه. شوهر خودم و بابام و پدر شوهر و برادر شوهر و سوهرخواهرم و .... هم که اونقدر نسبت نزدیک خانوادگی داریم که چیزی مخفی نمیمونه و میبینم هرکدوم چطور به زن و بچه شون چسبیدن
من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
یعنی نظر شما اینه فقط و فقط باهاش خوب باشم گیر ندم هیچی نگم؟ الان ک از ساعت۱۰غیبش زده چجوری راحت بگی ...
الان وول کن از فردا شروع کن گیر دادن داریم تا گیر دادن باید موقع شو بفهمی مثلا وقتی میتونی گیر بدی واعتراض کنی که طرفت براش مهم باشه که تو ناراحت نشی واز دستت نده وقتی بدونه غرمیزنی وتمام اونم بی اهمیت میشه این کارا رو یه مدت انجام بده بعد که دید تغییر کردی وسمتت اومد خیلی صمیمی اما قاطع بگو نه من نه تو شبا بیرون نمونیم مگه ما زن وشوهر نیستیم از قدیم گفتن زن وشوهر باید سرشونو رویه بالش بزارن وفلان واینا ببین چی میگه جبهه نگیر قشنگ باهاش صحبت کن اگه راه درست صحبت کردن وبلد باشیم مشکلاتمون خیلی کمتر میشه
خدا به دلت آرامش بده اینو بدون همش نزدیگ چندسال مهلت داریم برای زندگی پس خوب زندگی کن تحت هرشرایطی حرف زدن برای ما آسونه عمل کردن برای تو سخته دوتا خواهر میشناختم گیردوتا شوهر عوضی افتاده بودن اولیش خودشو کشت تا راحت شد دومی با کلی سختی وبا دوتا بچه جدا شد زن بی سواد وبی کس وکاریم بود رفت سرکار وخیلی اوضاعش خوب شده وشوهرش معتاد وکارتن خواب شده شرایط سخت برای همه هست مهم تصمیمیه که میگیری موفق باشی عزیزم🩷