2777
2789
یعنی مردای الانی ممکنه خیانت نکنن ؟ یا اکثرا خیانتکارن

گلم جامعه هم خانوم خوب داره هم خانوم بد هم مرد خوب داره هم مرد بد

کسی که زندگی بی شیله پیله ای داره که نمیاد جار بزنه چون اکثرا مردای خائن و داستانای خیانت بولد میشه ماها فکر میکنیم همه مردا خائنن درصورتی که هنوزم یه عالمه مرد ذات درست و متعهد وجود داره

پس خیلیا از شوهرشون چنان تعریف میکنن ک ما بهش اعتماد داریم و اصلا خیانت نمیکنه تازه میگن چرا باید ب ...

خب اونا اولا اینکه سیاست دارن تعریف زیادی هم مشخصه یه جای کار میلنگه وگرنه کسی صد درصد راضی نیست که کار درستی هم میکنن تعریف میکنن رو نمیکنن زندگیشونو برعکس ما 

اعتماد که ادم گاهی وقتا به چشم خودشم نمیتونه اعتماد کنه ولی مجبوریم به چیزای منفی فکر نکنیم و اعتماد کنیم 

میانه رو باشیم درحین اعتماد کاملا حواسمون جمع باشه 

ولی خب مردا اکثرا همینن حتی اونی،که پاکتره از همه بدتره 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره استارتر تاپیک قبلتو دیدم با اجازت خیلی کارت اشتیاهه که اسم زنه رو میاری جلو شوهرتبچه بازی در نیا ...

وای 🤦‍♀️ اما گفتم … چیکار کنم؟

مثلا الان بالاتر گفتم ک از ۱۰شب ک گفت پیش دوستامم دیگ جواب نمیده گوشیشو معمولا میگه خواب رفتم پای مش رو ب خوری و من تا صبح روانی میشم 

دقیقا من هممن ازدواج کردم و هرلجظه شک دارم پیگیری میکنممثلا الان از ساعت ۱۰شب گفت پیش دوستامم دیگ جو ...

نمیتونم بگم چیکار کنی

همینقدر بگم تا اخر عمر همین روال ادامه داره

بشین باهاش سنگاتو وا بکن 

دقیقا من هممن ازدواج کردم و هرلجظه شک دارم پیگیری میکنممثلا الان از ساعت ۱۰شب گفت پیش دوستامم دیگ جو ...

خب ببین اولا شک نکن که حتما با یکی هست 

بیا یه جور دیگه کارشو توجیه کن که اشتباهه مثله اینکه با دوستاش چرا مشروب میخوره میخوابه پیش اونا 

بعدا ازدواج کنی هم ادامه میده به کاراش تو توخونه تنها جیکار میتونی بکنی کارش درست نیست کلا 

ممکنه شوهرایی که زود میرن خونه و زناشون یکسره میبرن بیرون بازهم خیانت کنن؟

چه ربطی داره همش که نباید به سر قرار برسه چت تماس😔😔💔💔

چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔
چه ربطی داره همش که نباید به سر قرار برسه چت تماس😔😔💔💔

پس هیچ راهی نیست ک اعتماد کنیم چون همه جوره میشه خیانت کرد

من ک شک دارم و حتی اسم زنه رو چندین بار جلوش آوردم و میگن نباید اینکارو میکردم 

حالا چیکارکنم خیلی ناراحتم 

پس هیچ راهی نیست ک اعتماد کنیم چون همه جوره میشه خیانت کردمن ک شک دارم و حتی اسم زنه رو چندین بار جل ...

منم شرایط خودتو دارم داره میشه دوسال ولی نمیتونم فراموش کنم یکی بهم کفت من ۹ساله هنوزم فراموش نکردم عزیزم درکت میکنم دیگه اعتمادی نمیمونه تا آخر عمرت باید تو شک وتردید بگذره 😔😔💔💔

چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔