2777
2789
عنوان

دوستان هیپاتیت دارم دارم میمیرم و بیاید اچ ای وی هم راهنمای کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 66 پست
چند سالته شما واکسن هپاتیت ده ساله هست یه بار موقع به دنیا اومدن میزنن یه بارم اول دبیرستان

مگه اول دبیرستان یعنی رفتن کلاس به دهم واکسن دوگانه بزرگسال نمیزنن یعنی کزاز و نمیدونم یکی دیگش چیه؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مگه اول دبیرستان یعنی رفتن کلاس به دهم واکسن دوگانه بزرگسال نمیزنن یعنی کزاز و نمیدونم یکی دیگش چیه؟

همینه 

زدی واکسن 

اگه بری دکتر میفهمه از ازمایشت که هنو واکسینه هستی 

من برا بارداری دادم عددش بالا بود 

دکتر گفت برا واکسن هست 

چند تا مورد داره همزمان باید بالا باشن 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰
برای خودش همش از یه سورنگ استفاده میکنه فقط درسمو بخونم فرار کنم برم دانشگاه خاب گاه داشته باشه مادر ...

آخی عزیزم خدا کمکت کنه 

نگران نباش آزمایش hiv که منفی شده 

اینایی هم که دکترت برات نوشتن برای کبدت هست نگران نباش ، و خیلیییییی وسواس فکری گرفتی  همین وسواس فکریت بهت استرس میده 

فقط 2 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستدار (الله)🩵 لحظه شماری میکنم برای دیدنت قلب مامان🥰🥰
خیلی ممنونم از خدا میخام انشاالله داداشتون درمان بشه درمان قعطیش بیاد هیج وقت نا امید نباشید

ممنونم شمام با خبرای خوب بیای ان شاالله

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰
همینه زدی واکسن اگه بری دکتر میفهمه از ازمایشت که هنو واکسینه هستی من برا بارداری دادم عددش بالا بود ...

زیادی حرفتون متوجه نشدم ولی من زدم برگه بهم داد گذاشتم پرونده مدرسم و اینکه یعنی برم ازمایش بدم همه چی متوجه میشن دیگ bوcدیگ اینا سرطان هستن دیگ درسته ؟ تست سرطان چیه؟

همینه زدی واکسن اگه بری دکتر میفهمه از ازمایشت که هنو واکسینه هستی من برا بارداری دادم عددش بالا بود ...

چرا بالا بود یعنی خدای نکرده مثبت شد و گفتش واکسن زدید بخاطر اینه خوب من از واکسن زدنم ۳ سالی داره میگذره

میگم نکنه مخفی بمونه بدنم ۶ ماه؟

نه اگر مخفی بمونه بعد از ۶ تا ۸ ماه علاعمش ظاهر میشه ، اگر مشکلی بود دکترت دوباره آزمایش تکرار میکرد  پس اگر الان یه آزمایش دیگه برات نوشته مطمئن شده که جواب آزمایش قبلیت منفی شده  

زردی و خستگی و سردرد برای کبد چرب هست که دکترت برات نوشته الکی هم به حرفای بقیه توجه نکن چون الکی الکی استرس میگیری 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زیادی حرفتون متوجه نشدم ولی من زدم برگه بهم داد گذاشتم پرونده مدرسم و اینکه یعنی برم ازمایش بدم همه ...

نه عزیزم هپاتیت cو b اختلال های مربوط به کبد ربطی به سرطان نداره 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه اگر مخفی بمونه بعد از ۶ تا ۸ ماه علاعمش ظاهر میشه ، اگر مشکلی بود دکترت دوباره آزمایش تکرار میکرد ...

نه گفتش خداروهزارمرتبه شکر منفیه اچ ای وی برو به زندگیت برس و گفتش برای سرنگ الوده که بهت خورده اینارم بده برای اطمینان bوc نمیدونم چیکار کنم الان گفتش بدی یه دفعه مثبت میشه اونجا من سکته میکنم ولی میرم بدم شاید منفی بشه شایو مثبت باز تکرار میکنن فکر کنم تا به نتجه درست برسن 

نه گفتش خداروهزارمرتبه شکر منفیه اچ ای وی برو به زندگیت برس و گفتش برای سرنگ الوده که بهت خورده اینا ...

وااا خب پس هیچیت نیس 😐😐 حتی اگر یه درصد هم سرنگ آلوده بوده باشه تو همون اچ آی وی مشخص میشد دیگه  پس خدارو شکر چیزی نیس 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وااا خب پس هیچیت نیس 😐😐 حتی اگر یه درصد هم سرنگ آلوده بوده باشه تو همون اچ آی وی مشخص میشد دیگه پ ...

اخ میگن اچ ای وی برای رابطه پر خطر هست ربطی به هیپاتیت نداره ینی ایدزم منفی شده هیچ مشکلی ندارم ینی هیپاتیت هم ندارم خدارو شکر ؟ خدا کنه خدا ازدهنتون بشنوه من فقط باید ازدست بابام فرار کنم تا روزی نمیرم از دستش خانوادمم همین طور