2777
2789
عنوان

دوستان هیپاتیت دارم دارم میمیرم و بیاید اچ ای وی هم راهنمای کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 66 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بعدش چی درمانش چجوریه قرص رایگانه چند سال ادم زنده میمیونه؟ هیچ کشوری درمانشو نداره ؟ یعنی من برم بی ...

درمان که اخه 

برا برادرم بی هست نه درمان نداره 

بله خوب قرص و دارو یکم کنترل میکنه تا حدودی 

یه دکتر گفته یه سال یکی گفته دو سال 

اره ممکنه 

چون برا برادرم پیش اومد منفی مثبت میشد 

ولی میگم سر زرد بودن و ...الان خودتو نباز 

برادر من توی چشماشم زرد بود 

الان بهتره باز شکر

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰
چیکار کنم من الان پس ازمایش اچ ای وی هم دادم خداروشکر منفی بودم

خداروشکر اصلا نگران نباش آزمایشات برای کبد هستش ، هزینش هم زیاد نیس کمه ،  جوابش هم زود میاد ،همین استرسی که داری حالتو بد میکنه ، هیچ هم نگران نباش اگر کبدت چرب باشه یک ماهه دارو میده اوکی میشی 

فقط 2 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستدار (الله)🩵 لحظه شماری میکنم برای دیدنت قلب مامان🥰🥰
درمان که اخه برا برادرم بی هست نه درمان نداره بله خوب قرص و دارو یکم کنترل میکنه تا حدودی یه دکتر گف ...

صبر داشته باشید انشالله خدا کمک میکنه یعنی درمانی نداره نمیشه کبد رو عمل کرد عوضش کرد یا قرص خورد یا امپول زد درمان کرد هی...کاش درمانشون بیاد قعطی 

یعنی بدم ازمایشو این دوستمون گفت شاید مثبت بشه شاید منفی خیلی شوک انداخت منو

دو جا همزمان برو ازمایش بده 

نگران نباش هیچیت نی 

همه ی معتادا که الوده نیستن به این بیماریها 

تا دیدی منفی هست 

برو بهداشت محله 

رایگان واکسن هپاتیت رو بزن تا ده سال بیمه ای 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰
خداروشکر اصلا نگران نباش آزمایشات برای کبد هستش ، هزینش هم زیاد نیس کمه ، جوابش هم زود میاد ،همین ا ...

انقدر حرص میخورم استرس گرفتم از دوست بابام گفت بیا اینجا امید گفتم چیشده گفتش بشین منم نشستم بعدش بقلم کرد ی دفعه دستش سورنگش بود زدش به بدنم گفت ببخشید دستم خورد نمیدونم از قصد زد یا از عمد

صبر داشته باشید انشالله خدا کمک میکنه یعنی درمانی نداره نمیشه کبد رو عمل کرد عوضش کرد یا قرص خورد یا ...

هپاتیت بی فقط درمان نداره 

بقیه شون داره راحتم هست درمانشون

سپاس 

امیدوارم شمام هیچیت نباشه توکلت به خدا

دو جا همزمان برو ازمایش بده نگران نباش هیچیت نی همه ی معتادا که الوده نیستن به این بیماریها تا دیدی ...

بیمه سلامت هستیم راستی مگه بچه گی نزدن این واکسن هارو ؟ یعنی بازدم ادم میگیره اگر منفی بشه دیگ منفیه ایگ الکی نگه دستگاه برم جای دیگ مثبت بشه یه جا منفی میمونم وسط راهی 

انقدر حرص میخورم استرس گرفتم از دوست بابام گفت بیا اینجا امید گفتم چیشده گفتش بشین منم نشستم بعدش بق ...

اتفاق برای کی بوده ؟

فقط 2 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستدار (الله)🩵 لحظه شماری میکنم برای دیدنت قلب مامان🥰🥰
انقدر حرص میخورم استرس گرفتم از دوست بابام گفت بیا اینجا امید گفتم چیشده گفتش بشین منم نشستم بعدش بق ...

چند سالته شما 

واکسن هپاتیت ده ساله هست 

یه بار موقع به دنیا اومدن میزنن 

یه بارم اول دبیرستان 

اتفاق برای کی بوده ؟

برای خودش همش از یه سورنگ استفاده میکنه فقط درسمو بخونم فرار کنم برم دانشگاه خاب گاه داشته باشه مادرمو نجات بدم با برادرم از دست بابای محتاد الدنگم 

بیمه سلامت هستیم راستی مگه بچه گی نزدن این واکسن هارو ؟ یعنی بازدم ادم میگیره اگر منفی بشه دیگ منفیه ...

نگران نباش 

دکتر شک کنه میگه تکرار کن 

دام روشنه برات هیچی نی