2777
2789
عنوان

دوستان هیپاتیت دارم دارم میمیرم و بیاید اچ ای وی هم راهنمای کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 66 پست
اخ میگن اچ ای وی برای رابطه پر خطر هست ربطی به هیپاتیت نداره ینی ایدزم منفی شده هیچ مشکلی ندارم ینی ...

اچ آی وی ویروس خونی هست و خود ایمنی ، دکترت هم یه چیزی میدونسته که اول آزمایش  اچ آی وی  برات نوشته ، چون اون سوزنه با پوست و خون تو تماس گرفته  حتی اگر کوچک ترین مشکلی هم بود تو اون آزمایش نشون داده میشد ، اچ آی وی هم از طریق رابطه جنسی هم سرنگ ... انتقال پیدا میکنه 

فقط 2 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستدار (الله)🩵 لحظه شماری میکنم برای دیدنت قلب مامان🥰🥰
اچ آی وی ویروس خونی هست و خود ایمنی ، دکترت هم یه چیزی میدونسته که اول آزمایش اچ آی وی برات نوشته ...

یعنی خداروشکر منفی شدم هیپاتیت هم ندارم دیگ درسته وای ممنونم که امید دادید بهم بازم اسفند ماه میرم ازمایش ایدز ببینیم چی میشه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یعنی خداروشکر منفی شدم هیپاتیت هم ندارم دیگ درسته وای ممنونم که امید دادید بهم بازم اسفند ماه میرم ا ...

وقتی دکترت گفته نیاز نیس برای چی بری 😐😐 تو الان بخاطر استرست سرگیجه و سردرد داری

فقط 2 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستدار (الله)🩵 لحظه شماری میکنم برای دیدنت قلب مامان🥰🥰
وقتی دکترت گفته نیاز نیس برای چی بری 😐😐 تو الان بخاطر استرست سرگیجه و سردرد داری

اخ ی نفر گفت هیپاتیت با اچ ای وی فرق داره ما خانوادگی حتا ینفر هم ثابقه سرطان یا هیپاتیت نداریم

میگم نکنه این دستگاه الکی گفته باشه منفیه ازمایشم یا دستگاه خطا بده منفی بده یا هواسشون نباشن منفی بشه هزار جور فکر درگیرم کرده 

چرا بالا بود یعنی خدای نکرده مثبت شد و گفتش واکسن زدید بخاطر اینه خوب من از واکسن زدنم ۳ سالی داره م ...

عددش بالاتر از رنج ازمایشگاه بود 

دکتر گفت که چون هنو واکسن در بدنت هست اینجور نشون میده 

شما اگه واکسن زدی پس اصلا هپاتیت نمیگیری 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰