2777
2789
عنوان

دوستان هیپاتیت دارم دارم میمیرم و بیاید اچ ای وی هم راهنمای کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 66 پست
عزیزم این ازمایش هپاتیتممکنه سه بار بدی دو بار مثبت یه بار منفی بشع فقط ازمایش سازمان انتقال خون شهر ...

درمانش چجوریه ایا درمان داره ؟ خطر ناکه چجوریه یکم از بیماریش توضیح بدید چجوری گرفت 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا دوبار مثبت بشه؟ یعنی من برم ازمایش هیپاتیت بدم مثبت میشم؟

من شما رو نگفتم 

گفتم ازمایشش اینجوره دقیق در نمیاد 

برادر من ده  جا رفت یه جا میرفت مثبت 

جای دیگه میرفت منفی 

اخرم گفتن فقط سازمان انتقال خون خیلی دقیق هست

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰
من شما رو نگفتم گفتم ازمایشش اینجوره دقیق در نمیاد برادر من ده جا رفت یه جا میرفت مثبت جای دیگه میر ...

چرا اینطوریه نمیدونید بخاطر چی ؟ باید غیر دولتی ازمایش بدم یعنی ؟ سازمان انتقال خون ازم سوال میپرسه مرجوع میده منو به بهزیستی 😐

دوست های بابام محتاد هستن پست های قبلی توضیح دادم چیشده باسورنگش باهم شوخی کرد یانمیدونم جدی بود

😐😐 اگر رنگت زرد شده بخاطر کبد هست و اینکه اگر دکترت ازمایش کبدی برات نوشته به احتمال کبد چرب داری

فقط 2 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستدار (الله)🩵 لحظه شماری میکنم برای دیدنت قلب مامان🥰🥰
درمانش چجوریه ایا درمان داره ؟ خطر ناکه چجوریه یکم از بیماریش توضیح بدید چجوری گرفت

درمان برا برادرم نه نداره 

مدارا و سازش 

بله خوب خطر داره برا بقیه فقط از نظر رابطه جنسی میگیرن بیشتر

که ایشون مجرد هست 

از خانم سابقش گرفته 

که اونم از قبل ازدواج  داشت نگفته بود لو که رفت 

شکایت کرد برادرم دادگاه فهمیدن از قبل ازدواج بیمار بوده خانم 

جدا شدن 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰
من دکتر برام نوشته بنظرتون بیمارستان میگیره برام bوcرو نوشته

شما هنو معلوم نی هیچی 

الکی داری به خودت استرس میدی دختر 

برام ازمایش هیپاتیت bوcنوشت

خوب بنویسه 

خیلی ها میدن این ازمایش ها رو 

دختر بگیر بخواب 

هیچیت نی عزیزمن 

برام ازمایش هیپاتیت bوcنوشت

خب دیگه برا کبد هست ، احتمالا کبدت چرب شده چون زردی پوست مربوط به کبد هست 

فقط 2 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستدار (الله)🩵 لحظه شماری میکنم برای دیدنت قلب مامان🥰🥰
درمان برا برادرم نه نداره مدارا و سازش بله خوب خطر داره برا بقیه فقط از نظر رابطه جنسی میگیرن بیشترک ...

بعدش چی درمانش چجوریه قرص رایگانه چند سال ادم زنده میمیونه؟ هیچ کشوری درمانشو نداره ؟ یعنی من برم بیمارستان بدم ازمایشو یعنی شاید الکی منفی باشه شاید الکی مثبت باشه؟

🙄

اخ اقایی 😅

شرمنده من نگاه نمیکنم کاربریها